Frigarui de zmeura si "Miez de lapte" in ciocolata

de RuxyRux in Prajituri, 16 Apr 2013 | 1288 vizualizari

 

O varianta lejera de desert delicios...ne pregatim de vara :)

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie de branzica Miez de lapte( scoici)
  • 1 ciocolata neagra cu 75% cacao
  • 1 lingura unt de cacao( puteti inlocui si cu unt)
  • 1 cutie de zmeura
  • betisoare pentru frigarui
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui de zmeura si "Miez de lapte" in ciocolata:

Se prepara extrem de simplu, zmeura se spala si se zvanta pe un prosop de hartie.


Ciocolata se topeste impreuna cu untul de cacao pe baie de aburi..


Se fac frigaruile alternand zmeura cu branzica miez de lapte.


Cand ciocolata s-a topit se toarna in milocul unui vas ceramic( platou) si se cufunda frigaruile , intorcandu-se pe toate partile sau la alegere.


Daca dorim le servim cu sosul de ciocolata la cald sau le dam la rece sa se intareasca...dupa ispiratie...merita probate :) si desigur aveti si alte variante de fructe...

 

TIPS-URI

1

Daca ciocolata nu vi se pare dulce puteti adauga zahar sau ciocolata cu lapte

Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui de zmeura si "Miez de lapte" in ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (35)

babi5 1

06.05.2013, 17:43

RuxyRux 1

14.05.2013, 22:30

Dya, multumesc frumos scumpa mea

RuxyRux 1

14.05.2013, 22:31

Babi

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu malai si miez de lapte