Crumble de piersici

de xana in Prajituri, 18 Aug 2013 | 3829 vizualizari

 

Au iesit 2 portii...2 portii pe care le-am mancat doar eu :D

 

INGREDIENTE

  • 2 piersici
  • 2 linguri de zahar
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • 1 lingurita amidon
  • esenta de vanilie
  • 1 praf de sare
  • Crumble:
  • 6 linguri fulgi de ovaz
  • 5 linguri zahar tos
  • 1 lingura zahar brun
  • 3 linguri pline margarina
  • scortisoara
  • un praf de sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crumble de piersici:

Ingredientele pentru crumble se pun intr-un bol si se amesteca bine cu degetele pana le omogenizam.


Piersicile taiate felii se imbraca bine in zahar, amidon, vanilie, zeama de lamaie si praful de sare.


Asezam piersicile ca sa acopere fundul unei tavi si presuram deasupra preparatul anterior, cat mai uniform.


Dam la cuptor pentru cca 25 de minute, la 200ºC sau pana se rumeneste deasupra.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Crumble de piersici" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

xana 1

19.08.2013, 22:54

S-ar traduce `firmituri`, e crusta care `imbraca` piersicile

MotanLaOale 1

20.08.2013, 09:46

xana 1

20.08.2013, 12:24

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu piersici si mascarpone