Frigarui din carne tocata de berbecut pregatite cu aparatul de marinat FoodSaver

de CulinaryRainbow in Oaie, 17 Apr 2016 | 720 vizualizari

 

Pentru că sărbătorile pascale se apropie, m-am gândit să vă aduc câteva rețete delicioase cu carne de ”sezon”. În ziua de azi, lumea sărbătorește în fel și chip, unii cu familia reunită la masă, alții la restaurantul preferat, sau, chiar la picnic în natură, în păduricea de la marginea orașului. :)
Oriunde ați lua masa, dacă țineți să o pregătiți chiar voi, e bine să aveți aparatul de vidat Foodsaver și geniala caserolă pentru marinare de la Food Saver. E un aparat de un real folos care, printre altele, marinează în câteva minute, împreună cu această caserolă carnea care altădată vă lua ore întregi s-o faceți să fie fragedă și aromată.
 

 

INGREDIENTE

  • 600 g spată de berbecuț
  • 50 ml ulei de floarea soarelui
  • 1 legătură rucola
  • 1 legătură lobodă roșie
  • 1 ou
  • 3 linguri cu pesmet
  • 2-3 rondele ardei iute
  • 2 căței de usturoi
  • paprika
  • sare/piper
Portii: 15
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui din carne tocata de berbecut pregatite cu aparatul de marinat FoodSaver:

Am tocat verdețurile, am tăiat rondelele de ardei iute și am presat cu podul palmei cățeii de usturoi. Le-am pus în caserola pentru marinat împreună cu carnea tăiată cuburi, uleiul și puțină sare. Am masat bine carnea pentru a fi acoperită complet de marinadă.


Am închis caserola, am conectat-o la aparatul de vidat respectând instrucțiunile din manual și am vidat carnea. Am pus caserola la frigider cât timp am pregătit rapid un sos picant.


Am pus carnea împreună cu marinada în vasul robotului și am tocat-o fin. Am adăugat un ou, apoi pesmetul și condimentele pregătite. Am mai mixat câteva secunde pentru a le încorpora complet.


Eu am pus carnea pe frigărui, însă dacă nu aveți frigărui la îndemână puteți să-o faceți mititei. Chiar niște burgeri suculenți puteți pregăti din această compoziție.


Am fript frigăruile cam 4-5 minute pe fiecare parte, în tigaia grill, la foc mic. Îmi lasă gura apă chiar și acum, când scriu rețeta. Sunt delicioase!


Au ieșit vreo 15 frigărui dolofane, dar parcă am mai fi mâncat. :) Am servit cu sos picant și pită coaptă pregătite în casă.


Poftă bună!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui din carne tocata de berbecut pregatite cu aparatul de marinat FoodSaver" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (23)

CulinaryRainbow 1

18.04.2016, 20:29

Fetelor, n-ați auzit ce-a zis Cleme? Că-s cam puține. ) Nu mai am, dar o să mai fac și vă invit pe toți!

CulinaryRainbow 1

18.04.2016, 20:29

Simo, iartă-mă! N-am vrut.

CulinaryRainbow 1

18.04.2016, 20:29

Moni, merci frumos!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Lulu
  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Gulas de oaie