Friptura asortata (pasare, porc)

de burdulea56 in Mancaruri cu carne, 10 Aug 2010 | 5517 vizualizari

 

Ca sa impac si capra si varza am recurs la prepararea acestei fripturi asortate. La intrebarea ca mancam maine? Unii voiau carne de pasare, altii voiau porc. Asa ca am pus si pasarea si porcul la un loc in aceeasi tava.

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe intregi, mari de gaina,
  • 400-500 g costita de porc proaspata,
  • vegeta,
  • sare,
  • piper,
  • boia,
  • cateva rosioare (eu am avut la rezerva din congelator, am folosit 7 rosioare),
  • cativa catei de usturoi
  • frunze de patrunjel verde.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura asortata (pasare, porc):

Pt ca cele 2 pulpe erau cam mari le-am portionat, obtinand 2 pulpe superioare si 2 inferioare. Costita am taiat-o bucati de-a lungul osului. Am asezat carnea spalata intr-o tava cu hartie de copt, am condimentat-o, am adaugat rosioarele, verdeata, am acoperit tava cu staniol si am dat-o la cuptor vreme de 1 h si vreo 30 minute. Inainte de a fi gata cu 10 minute, se scoate folia sa se rumeneasca fripturica. Am servit alaturi de cartofi noi la cuptor (peste care am razuit cas de oaie deosebit de gustos) si salata de cruditati (rosii, ceapa, castraveti).

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura asortata (pasare, porc)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Friptura asortata (pasare, porc)-0
Friptura asortata (pasare, porc)-1
Friptura asortata (pasare, porc)-2
Friptura asortata (pasare, porc)-3
Friptura asortata (pasare, porc)-4

COMENTARII (17)

Julie

Julie 1

15.08.2010, 10:29

La multi ani ,Maria! Multa sanatate, fericire si numai impliniri!

burdulea56

burdulea56 1

27.08.2010, 23:48

Flori, multumesc mult de urari, uite acum le vad, dar ma scuzi ca parca sunt legata la ochi...

adry88

adry88 1

20.05.2011, 10:53

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!