Friptura asortata (pasare, porc)

de burdulea56 in Mancaruri cu carne, 10 Aug 2010 | 6976 vizualizari

 

Ca sa impac si capra si varza am recurs la prepararea acestei fripturi asortate. La intrebarea ca mancam maine? Unii voiau carne de pasare, altii voiau porc. Asa ca am pus si pasarea si porcul la un loc in aceeasi tava.

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe intregi, mari de gaina,
  • 400-500 g costita de porc proaspata,
  • vegeta,
  • sare,
  • piper,
  • boia,
  • cateva rosioare (eu am avut la rezerva din congelator, am folosit 7 rosioare),
  • cativa catei de usturoi
  • frunze de patrunjel verde.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura asortata (pasare, porc):

Pt ca cele 2 pulpe erau cam mari le-am portionat, obtinand 2 pulpe superioare si 2 inferioare. Costita am taiat-o bucati de-a lungul osului. Am asezat carnea spalata intr-o tava cu hartie de copt, am condimentat-o, am adaugat rosioarele, verdeata, am acoperit tava cu staniol si am dat-o la cuptor vreme de 1 h si vreo 30 minute. Inainte de a fi gata cu 10 minute, se scoate folia sa se rumeneasca fripturica. Am servit alaturi de cartofi noi la cuptor (peste care am razuit cas de oaie deosebit de gustos) si salata de cruditati (rosii, ceapa, castraveti).

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura asortata (pasare, porc)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Julie 1

15.08.2010, 10:29

La multi ani ,Maria! Multa sanatate, fericire si numai impliniri!

burdulea56 1

27.08.2010, 23:48

Flori, multumesc mult de urari, uite acum le vad, dar ma scuzi ca parca sunt legata la ochi...

adry88 1

20.05.2011, 10:53

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

5866 puncte

mirela0911

5420 puncte

Rocsi

5350 puncte

Ancutsa

3451 puncte

lucy2002

3062 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert poale-n brau
  • 08

    V

  • 09

    S

  • 10

    D

  • 11

    L

  • 12

    MA

  • 13

    MI

  • 14

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Rulouri din carne de porc