Friptura cu pulpa de porc, cartofi si morcovi

de mihaelar63 in Porc, 2 Dec 2019 | 343 vizualizari

 

 Cel mai usor este sa pui o tava cu carne si legume la cuptor si tu sa-ti faci restul de treaba. Daca esti inspirat la asezonare si cculoare ai castigat un preparat care va atrage cu miros si gust, aspect pe toti ai casei.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpa porc
  • 1 kg cartofi
  • 500 gr baby-morcov[ congelat }
  • 3 catei usturoi tineri
  • 3 rosii mici
  • 1 lingura condiment unguresc pentru paprikas: ceapa , usturoi , ardei , ardei iute deshidratate
  • cimbru maruntit
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura cu pulpa de porc, cartofi si morcovi:


  1. Carnea se feliaza .

  2. Cartofii se taie rondele mai grosute , se spala si se aseaza intr-o tava mare .

  3. Distribuiti deasupra cartofilor canea si morcovii decongelati .

  4. Caciuliile de usturoi se taie in jumatati si se pun din loc in loc in tava .

  5. Deasupra distribuiti si rosiile maruntite .

  6. Se sareaza , se pipareaza , se pune condimentul unguresc si cimbrul .

  7. Se toarna 2 cani de apa si se da tava la cuptor timp de o ora .

  8. Daca este nevoie se mai pune putina apa sa nu se arda .

  9. Eu nu am mai folosit ulei , am considerat ca este suficienta grasimea eliberata de carnea de porc prin coacere .

  10. La servire dati prospetime fripturii cu ajutorul verdeturilor . Eu am folosit patrunjel verde .


Pofta buna !!!!

 

TIPS-URI

1

Eu nu am mai folosit ulei, am considerat ca este suficienta grasimea eliberata de carnea de porc prin coacere .

2

Langa aceasta friptura am servit bere alba nefiltrata .

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura cu pulpa de porc, cartofi si morcovi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 25 %
239.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

mihaelar63 1

07.12.2019, 13:50

Gaby , multumesc de vizita

mihaelar63 1

07.12.2019, 13:50

Mirela , daca nu arata bine , nu o mancam

Catalina L 1

08.12.2019, 18:45

tare bun

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mihaelar63

4879 puncte

Rocsi

4490 puncte

Constelatialeu

4267 puncte

Lau

Lau 9

4125 puncte

lucy2002

4033 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Muschiulet de porc impletit cu bacon si usturoi