Friptura de carne de porc cu cartofi

de gaby_gabytza in Porc, 17 Aug 2011 | 2247 vizualizari

 

Friptura de carne de porc cu cartofi

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne de porc
  • jumatate kg cartofi
  • usturoi
  • 200 ml ulei
  • condimente
  • foi de dafin
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de carne de porc cu cartofi:

Preparare friptura de carne de porc cu cartofi


Luam carnea o curatam, o spalam, o punem in oala si o lasam sa fiarba un clocot.Intre timp curatam cartofii, ii spalam si ii taiem bucati mari. Luam carnea si o taiem bucati mari, dar mai subtiri si le punem in tava. Adaugam si cartofii in tava pe langa carne. Deasupra punem uleiul, usturoiul curatat si taiat feliute, condimentele si foile de dafin. Adaugam apa cat sa cuprinda cartofii si dam la cuptor. Scoatem de la cuptor cand vedem ca s-a rumenit carnea si cartofii.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de carne de porc cu cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

Lau 1

18.08.2011, 11:01

bunn

divainbucatarie 1

18.08.2011, 20:27

sirena1 1

19.08.2011, 20:48

asta incerc sa gatesc acum si sper sa imi iasa ca sunt un pic neindemanatica la bucatarie....mereu caut retete cat mai detaliate reteta asta pare simpla ca am mai gatit ceva asemanator doar ca mi-au iesit cartofii crocanti..de data asta sper sa iasa bine. Pofta Buna!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Mâncare de măsline cu carne