Friptura de porc aromata Godina, cu cartofi aurii cu marar

de Alexandra Burz in Porc, 28 Feb 2016 | 1051 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 gr cotlet de porc fara os
  • 200 gr carnaciori Radic
  • 150 gr cioperci champignon mini
  • 400 gr cartofi medii
  • Untura de porc
  • Ulei
  • Sare
  • Piper
  • Herbs de provence
  • Cimbru
  • Marar proaspat
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc aromata Godina, cu cartofi aurii cu marar:


  • Spalam bine si transam cotletul.

  • Intr-o tava de yena punem untura si condimentele.

  • Asezam carnea, carnaciorii si ciuperciile spalate si taiate felii.

  • Asezonam, punem un pahar de apa, acoperim cu foliie de aluminiu si dam la cuptor pt 50 minute.

  • Inlaturam folia si mai lasam inca 15 minute.

  • Cartofii ii spalam bine si ii fierbem in coaja pana intra furculita usor.

  • Ii decojim, si ii taiem jumatati.

  • Ii prajim in baie de ulei, devenind astfel crocanti la exterior si moi in interior.

  • Tocam marunt mararul proaspat si amestecam cu cartofii calzi.

  • Servim impreuna cu friptura.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc aromata Godina, cu cartofi aurii cu marar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

Rahela Velicu 1

01.03.2016, 19:34

anca_rm 1

02.03.2016, 13:32

Alexandra Burz 1

02.03.2016, 19:46

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Platica lui Godina