Friptura de porc aromata Godina, cu cartofi aurii cu marar

de Alexandra Burz in Porc, 28 Feb 2016 | 716 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 gr cotlet de porc fara os
  • 200 gr carnaciori Radic
  • 150 gr cioperci champignon mini
  • 400 gr cartofi medii
  • Untura de porc
  • Ulei
  • Sare
  • Piper
  • Herbs de provence
  • Cimbru
  • Marar proaspat
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc aromata Godina, cu cartofi aurii cu marar:

  • Spalam bine si transam cotletul.
  • Intr-o tava de yena punem untura si condimentele.
  • Asezam carnea, carnaciorii si ciuperciile spalate si taiate felii.
  • Asezonam, punem un pahar de apa, acoperim cu foliie de aluminiu si dam la cuptor pt 50 minute.
  • Inlaturam folia si mai lasam inca 15 minute.
  • Cartofii ii spalam bine si ii fierbem in coaja pana intra furculita usor.
  • Ii decojim, si ii taiem jumatati.
  • Ii prajim in baie de ulei, devenind astfel crocanti la exterior si moi in interior.
  • Tocam marunt mararul proaspat si amestecam cu cartofii calzi.
  • Servim impreuna cu friptura.
 

RETETA IN IMAGINI

Friptura de porc aromata Godina, cu cartofi aurii cu marar-0
Friptura de porc aromata Godina, cu cartofi aurii cu marar-1
Friptura de porc aromata Godina, cu cartofi aurii cu marar-2
Friptura de porc aromata Godina, cu cartofi aurii cu marar-3
Friptura de porc aromata Godina, cu cartofi aurii cu marar-4
Friptura de porc aromata Godina, cu cartofi aurii cu marar-5
Friptura de porc aromata Godina, cu cartofi aurii cu marar-6
Friptura de porc aromata Godina, cu cartofi aurii cu marar-7

COMENTARII (21)

noiinbucatarie

noiinbucatarie 1

01.03.2016, 19:34

anca_rm

anca_rm 1

02.03.2016, 13:32

Alexandra Burz

Alexandra Burz 1

02.03.2016, 19:46

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!