Friptura de ceafa de porc la cuptor a la Stelian

de Bucataras in Porc, 29 Apr 2009 | 24953 vizualizari

 

Fetelor atentieeee, bucataras la bord. Stelian ataca premiile.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ceafa de porc
  • 1 plic cimbru
  • piper negru macinat
  • 100g masline negre
  • 50 g secretul gustului
  • 150 ml vin rosu
  • 1 ardei gras rosu
  • 20 ml ulei
  • 100 g pasta de tomate
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de ceafa de porc la cuptor a la Stelian:

Se cresteaza si condimenteaza ceafa de porc, cu piper si cimbru. Se unge cu putin ulei vasul si se aseaza ceafa de porc.

Se aseaza in crestaturi masline si felii de ardei gras rosu.

Se prepara sosul din ulei, paharul de vin rosu, secretul gustului si pasta de tomate.

Se toarna peste friptura.

Vasul se introduce la cuptor timp de 1 ora la foc mediu.

Se serveste cu mamaliguta.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de ceafa de porc la cuptor a la Stelian" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 33 %
299.99 lei
199.99 lei

Panini Maker

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

diaconta 1

17.12.2011, 21:13

rivka
24.12.2009, 13:32

in orice caz are zambet dragutz si ii sta bine in boxerii rosii
pai io ce pot sa zic,ca m-am oprit la zambet si n-am vazut ...boxerii

AnyCostescu 1

07.02.2013, 14:52

babi5 1

14.12.2014, 15:22

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Camelya

10330 puncte

oanapl

8720 puncte

RODIMUR

7960 puncte

Rocsi

7390 puncte

mirela0911

6580 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Muschiulet de porc la cuptor, cu legume si mirodenii