Omleta cu bacon si miez de lapte

de ralu_ca in Porc, 28 Iul 2013 | 1602 vizualizari

 

pentru o dimineata perfecta :)

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • cateva felii de rosie
  • cateva felii castravete
  • 5 felii de bacon
  • sare
  • piper
  • 1 capacel miez de lapte
  • putina branza rasa
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu bacon si miez de lapte:

Feliile de bacon le-am "tras" la tigaie cateva minute. Ouale le-am batut bine, am adaugat branza rasa si am omogenizat. Intr-o tigaie am pus foarte putin ulei si am rasturnat compozitia de oua si branza. Dupa ce s-a prajit pe o parte, am intors-o pe cealalta parte si cand am considerat ca e aproape gata, am " imbracat-o" cu cateva felii de rosii, castraveti, miezul de lapte taiat rondele, bacon si piper. Am mai lasat-o cateva minute, dupa care am servit-o!


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu bacon si miez de lapte" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

babi5 1

28.07.2013, 14:20

simona72 1

28.07.2013, 14:53

Placee!!

Rocsi 1

28.07.2013, 17:56

Buna si consistenta omleta

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
Muschiulet de porc umplut