Mamaliga cu robiola si carne la cuptor

de Andreea Caroline in Porc, 6 Oct 2014 | 1675 vizualizari

 

Robiola este o branza de origine italiana , produsa din lapte de vaca sau lapte de capra sau lapte de oaie sau mix . Consistenta este una cremoasa .

 

INGREDIENTE

  • 480 gr carne porc
  • 400 gr branza tip robiola
  • 250 gr malai
  • 30 gr unt
  • 1 lingurita condimente uscate
  • apa
  • sare
  • ulei ( pentru prajit )
  • unt ( pentru uns tava )
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mamaliga cu robiola si carne la cuptor:

Carnea taiata in bucati mai mici , o spalam si o punem intr-o tigaie antiaderenta cu 1-2 linguri de ulei.Lasam la foc iute pana ce carnea se rumeneste pe toate partile dupa care adaugam ulei si acoperim cu apa.Presaram condimentele si lasam la foc mic pana ce carnea devine frageda . Cand carnea e gata o scoatem pe o farfurie si o acoperim pentru a se mentine calda .


Separat punem apa la fiert .Punem sare si presaram putin malai. Cand apa incepe sa fiarba adaugam restul de malai putin cate putin amestecand in continuu .Lasam sa fiarba la foc mic catre potrivit . Cand malaiul a fiert si mamaliga este aproape gata punem untul si amestecam bine .


Ungem cu unt un vas pentru cuptor in care turnam mamaliga .


Cu ajutorul unei linguri asezam mamaliga in vas facand o adancitura in mijloc .


Asezam un strat de branza Robiola si in centru punem carnea cu cateva linguri din uleiul in care s-a prajit .


Dam vasul in cuptorul incins in prealabil la 170 grade pentru 10-15 minute .


Se serveste calda !


Pofta buna !


 

TIPS-URI

1

Mixul de condimente uscate folosit este rozmarin,salvie,dafin,usturoi,oregano,patrunjel,busuioc,maghiran.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliga cu robiola si carne la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (32)

Andreea Caroline 1

07.10.2014, 09:47

Babi

Andreea Caroline 1

07.10.2014, 09:47

Bya ... incearca si iti va placea mult

Andreea Caroline 1

07.10.2014, 09:48

Dya

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu rahat
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri de șuncă, umplute cu salată boeuf

de RODIMUR 5

ieri la 21:16

Mancare de legume cu linte

de Rocsi 9

ieri la 20:48

Naut cu ciuperci si spanac in sos de rosii

de katty 5

ieri la 19:12

RETETA RECOMANDATA
Ciolan de porc la cuptor cu ierburi aromate