Friptura de curcan cu masline verzi

de mirela0911 in Curcan, 18 Iul 2011 | 4668 vizualizari

 

Reteta este dintr-o revista, eu am adaptat-o la ce ingrediente am avut in bucatarie.

 

INGREDIENTE

  • 700g piept de curcan dezosat
  • 100g masline verzi umplute cu gogosari
  • 2 cepe
  • 3 catei de usturoi
  • 1 ou
  • patrunjel verde tocat
  • sare, piper
  • 1 ceapa mare
  • 2 rosii
  • 1 morcov
  • 600g cartofi noi
  • 4 lg ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de curcan cu masline verzi:

Pieptul de curcan se spala si se usuca bine cu prosoape absorbante si se cresteaza de trei ori pe lungime, dar nu de tot. Se condimenteaza cu sare si piper.


Ceapa si usturoiul se taie marunt, maslinele se feliaza subtire, dupa care se amesteca bine impreuna cu oul si patrunjelul tocat. Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.


Se aseaza umplutura (nu toata) in cele trei crestaturi. Se leaga bine cu o sfoara si se aseaza intr-un vas de yena. La rosii se taie capacelele, se scobesc si se umplu cu amestecul de masline ramase.


Legumele se curata, se spala si se taie bucati mari. Rosiile se aseaza in cate un colt al vasului, iar legumele pe langa bucata de carne. Se stropeste cu uleiul, se acopera cu folie si se da la cuptorul preincalzit pt aproximativ 20 minute. Se ia jos folia si se mai da la cuptor pentru inca 15-20 minute, pana se rumeneste frumos iar legumele sunt bine facute.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de curcan cu masline verzi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (44)

mirela0911 1

19.07.2011, 18:53

lili multumesc; nu mai am dar sigur o sa mai repet

mirela0911 1

19.07.2011, 18:54

cris multumesc

marieta 1

24.07.2011, 21:40

foarte bine arata!!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dorada regala prajita la tigaie
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gogosi cu scortisoara

ieri la 20:31

Mini tarte cu crema de vanilie si fructe

ieri la 20:30

Linte cu carnati cabanos

de Ina 7

ieri la 20:25

RETETA RECOMANDATA
Piept de curcan umplut cu mozzarella si legume