Friptura de iepure cu ananas

de deyutzky in Iepure, 21 Dec 2014 | 1866 vizualizari

 

Am pregatit aceasta reteta pentru aniversarea de 8ani SunFood care se desfasoara pe blogul Laurei Adamache.

 

INGREDIENTE

  • un iepure
  • 4-5 catei de usturoi
  • 2 morcovi
  • 2 cartofi
  • sare
  • piper alb sau negru
  • 1/2 conserva de ananas bucati(de la SunFood am folosit eu si am pus doar bucatile de ananas + cateva linguri de suc)
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de iepure cu ananas:

Curatam usturoiul, morcovii si cartofii, le spalam bine. Taiem rondele morcovii si usturoiul, iar cartofii ii taiem cuburi.


Le punem in tava pentru cuptor unde vom face friptura si le condimentam cu sare si piper dupa gust.


Spalam bine carnea, o taiem si o asezam in tava. O condimentam pe toate partile cu sare si piper.


Adaugam bucatile de ananas si cateva linguri de suc.


Stropim bine cu ulei carnea, acoperim tava cu folie de aluminiu si o dam la cuptor la foc mediu aprox.35-40 de minute pentru a se intrepatrunde aromele. Dupa 40 de minute inlaturam folia si mai lasam inca 35-40 de minute la foc mic. In acest timp intoarcem carnea si pe cealalta parte pentru a se rumeni frumos.


Verificam daca este gata si o servim(daca mai este nevoie se mai lasa la cuptor).


Noi am servit-o alaturi de orez.


Va doresc Pofta Buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de iepure cu ananas" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

elucubratiiculinare 1

21.12.2014, 21:00

bun de tot

Bya Ralu 1

29.03.2015, 16:43

interesanta combinatia

Panacris 1

02.04.2015, 15:07

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

RETETA RECOMANDATA
Iepure la cuptor