Friptura de iepure cu ananas

de deyutzky in Iepure, 21 Dec 2014 | 2197 vizualizari

 

Am pregatit aceasta reteta pentru aniversarea de 8ani SunFood care se desfasoara pe blogul Laurei Adamache.

 

INGREDIENTE

  • un iepure
  • 4-5 catei de usturoi
  • 2 morcovi
  • 2 cartofi
  • sare
  • piper alb sau negru
  • 1/2 conserva de ananas bucati(de la SunFood am folosit eu si am pus doar bucatile de ananas + cateva linguri de suc)
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de iepure cu ananas:

Curatam usturoiul, morcovii si cartofii, le spalam bine. Taiem rondele morcovii si usturoiul, iar cartofii ii taiem cuburi.


Le punem in tava pentru cuptor unde vom face friptura si le condimentam cu sare si piper dupa gust.


Spalam bine carnea, o taiem si o asezam in tava. O condimentam pe toate partile cu sare si piper.


Adaugam bucatile de ananas si cateva linguri de suc.


Stropim bine cu ulei carnea, acoperim tava cu folie de aluminiu si o dam la cuptor la foc mediu aprox.35-40 de minute pentru a se intrepatrunde aromele. Dupa 40 de minute inlaturam folia si mai lasam inca 35-40 de minute la foc mic. In acest timp intoarcem carnea si pe cealalta parte pentru a se rumeni frumos.


Verificam daca este gata si o servim(daca mai este nevoie se mai lasa la cuptor).


Noi am servit-o alaturi de orez.


Va doresc Pofta Buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de iepure cu ananas" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Bya Ralu 1

29.03.2015, 16:43

interesanta combinatia

Panacris 1

02.04.2015, 15:07

UrsanMihaela 1

24.12.2017, 16:06

si mie imi place ananasul cu friptura

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ratatouille pe grill
  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

  • 23

    MI

  • 24

    J

RETETA RECOMANDATA
Iepure la cuptor