Friptura de manzat la "tava"

de MotanLaOale in Vita, 22 Iul 2011 | 5857 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600g pulpa de manzat
  • 1 ceapa
  • 3 rosii
  • 3 linguri pasta tomate
  • 3 linguri ulei
  • 1 lingurita boia de ardei
  • 1 lingurita vegeta
  • cimbru
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de manzat la "tava":

Carnea se spala si intreaga se pune la fiert impreuna cu ceapa curatata si vegeta.


Eu am fiert-o in oala sub presiune 1 ora.


Dupa o ora am scos ceapa si am aruncat-o, carnea am scos-o si am taiat-o felii de aproximativ 2 cm.


Intr-o tava sau cratita se pune uleiul si se aranjeaza feliile de carne.


Se pune boia, piper, sare, mult cimbru, rosiile taiate cubulete, pasta de tomate si se acopera cu zeama in care a fiert carnea.


Se introduce in cuptor pentru 40-50 minute pana scade la consistenta dorita.


Se serveste cu orice fel de garnitura si salata sau muraturi.


Eu am facut un pireu de cartofi si am mancat-o cu castraveti acri.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de manzat la "tava"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (30)

MotanLaOale 1

01.08.2011, 08:10

nilgun 1

27.04.2013, 19:32

yummy

MotanLaOale 1

27.04.2013, 20:22

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Pui cu dovlecei en papillote
  • 12

    S

  • 13

    D

  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

RETETA RECOMANDATA
Friptură de vită cu garnitură de cartofi rustici