Friptura de manzat la "tava"

de MotanLaOale in Vita, 22 Iul 2011 | 7024 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600g pulpa de manzat
  • 1 ceapa
  • 3 rosii
  • 3 linguri pasta tomate
  • 3 linguri ulei
  • 1 lingurita boia de ardei
  • 1 lingurita vegeta
  • cimbru
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de manzat la "tava":

Carnea se spala si intreaga se pune la fiert impreuna cu ceapa curatata si vegeta.


Eu am fiert-o in oala sub presiune 1 ora.


Dupa o ora am scos ceapa si am aruncat-o, carnea am scos-o si am taiat-o felii de aproximativ 2 cm.


Intr-o tava sau cratita se pune uleiul si se aranjeaza feliile de carne.


Se pune boia, piper, sare, mult cimbru, rosiile taiate cubulete, pasta de tomate si se acopera cu zeama in care a fiert carnea.


Se introduce in cuptor pentru 40-50 minute pana scade la consistenta dorita.


Se serveste cu orice fel de garnitura si salata sau muraturi.


Eu am facut un pireu de cartofi si am mancat-o cu castraveti acri.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de manzat la "tava"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (30)

MotanLaOale 1

01.08.2011, 08:10

nilgun 1

27.04.2013, 19:32

yummy

MotanLaOale 1

27.04.2013, 20:22

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

6318 puncte

 Adi

5487 puncte

Rocsi

5307 puncte

Rahela Velicu

5251 puncte

RODIMUR

5007 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Friptură de vită cu garnitură de cartofi rustici