Friptura de miel

de mena29 in Oaie, 11 Iun 2011 | 3318 vizualizari

 

Eu nu ma prea omor dupa carnea de miel sau cea de oaie dar intrucat lui Marius ii place mult,fac un sacrificiu de Pasti si de Rusalii si pregatesc friptura de miel.
Mie-mi place carnea de miel sau de oaie doar facuta pe gratar,insa repet,nu ma omor:))

 

INGREDIENTE

  • 1 pulpa miel
  • sare
  • piper
  • rozmarin
  • 1/2 lingurita chimen zdrobit bine in mojar
  • 1 capatana usturoi
  • 2 linguri pasta de ardei iute
  • 200 ml vin alb
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 lingurita ierburi aromate
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de miel:

Spalam bine pulpa de miel si o zvantam cu servetele de bucatarie.


Cu un cutit cu varf ascutit formam mici buzunarase in care introducem cate un catel de usturoi.


Prajim pulpa intr-o tigaie in care am pus o lingura ulei de masline,pe toate partile,o punem intr-un vas termorezistent,ungem cu cele doua linguri de pasta iute de ardei,condimentam cu sare,piper,rozmarin,chimen,adaugm 100 ml apa,acoperim cu o folie de aluminiu si dam la cuptor cca 30-35 min. Dupa care luam folia de pe vas,adaugam vinul si mai lasam 15-20 min. sa se rumeneasca.


Servim cu piure de cartofi sau cu garnitura de orez si cu salata de cruditati.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de miel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (78)

Cris2711 1

27.08.2011, 15:39

Pai sigur mai Horia,ca doar e sora-mea

mena29 1

04.09.2011, 22:08

Multumesc frumos draga Horia!

mena29 1

04.09.2011, 22:08

Cristina

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu rahat
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Miel la cuptor