Friptura de miel

de ionela2682 in Oaie, 7 Apr 2010 | 5397 vizualizari

 

Pregatesc reteta de Pasti si niciodata nu am dat gres, toata lumea a apreciat friptura mea de miel

 

INGREDIENTE

  • carne de miel
  •  condimente pt miel
  • sare
  • piper
  • 1 cana vin alb
  • 1 cana apa
  • sare piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de miel:

se spala bine carnea si se unge cu ulei pt ca sarea ,piperul si condimentele sa adere mai bine ,se tine la frigider cateva ore , sau peste noapte.Se pun in tava, se stropesc cu ulei si se da la cuptor ,pana ce se rumenesc pe ambele parti ,se toarna deasupra apa si vinul si se lasa pana scade iar carnea este bine facuta!


De Pasti mincam aceasta reteta cu salata verde.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de miel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

ionela2682 1

08.04.2010, 13:28

eleny2010 1

29.10.2010, 12:39

eu sunt stabilita in grecia si aici mielul,iedul ,capra, daca ar putea ar manca in fiekre zii .. doar ca nu este bine sa mananci carne in fiecare zii si de cand cu criza... astea sunt cele mai scumpe aici ...mie imi place f mult sa mananc. o sa incerc aceasta reteta ..sper din suflet sa imi iasa . Asa ii voi face o mare surpriza sotului meu (grec fiind) ..reteta asta ei nu o au .. o sa ii invat eu.multumesc :*

Kori 1

24.10.2011, 15:04

iooooi, ca parca m-as muta si eu in grecia, daca asa spui..arata super super delicios

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Tocan a la Gorj