Friptură de miel

de botcrina in Oaie, 7 Mai 2013 | 2528 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne de miel
  • 1 legătură de leuştean
  • 1 legătură de pătrunjel
  • 150 ml ulei
  • 300 ml vin roşu
  • 1 lămâie
  • sare, piper după gust
  • 1 căpăţână usturoi
  • 100 g slănină afumată
  • delikat cu gust de legume
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptură de miel:

Se spală carnea de miel bine. Se curăţă usturoiul, slănina se taie felii subţiri, apoi se împănează cu acestea carnea de miel.


Tocăm verdeaţa mai grosier.


Punem într-o tavă uleiul, adăugăm verdeaţa şi condimentele, după care rostogolim carnea de miel prin acestea, apoi stoarcem lămâia peste carne şi ce rămâne din aceasta tăiem peste carne.


Încingem cuptorul la 190 de grade, punem carnea la prăjit, aproximativ 50 de minute.


Carnea se întoarce şi pe cealaltă parte ca să se rumenească bine.


Când este aproape gata turnăm vin şi mai lăsăm la cuptor circa 10 minute.


Îndepărtăm verdeaţa şi se serveşte călduţă cu aperitiv de care doriţi.


Poftă bună!


Daca ti-a placut reteta noastra "Friptură de miel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

botcrina 1

07.05.2013, 22:08

multumesc

mamaieelena 1

08.05.2013, 12:24

botcrina 1

08.05.2013, 19:47

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9081 puncte

Rocsi

5723 puncte

mirela0911

3857 puncte

katty

3367 puncte

mihaelar63

3252 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Brioche cu crema de patiserie
  • 23

    L

  • 24

    MA

  • 25

    MI

  • 26

    J

  • 27

    V

  • 28

    S

  • 29

    D

RETETA RECOMANDATA
Miel rumenit in vasul de lut cu garnitura de dragavei