Friptura de miel impanata

de MotanLaOale in Oaie, 17 Iun 2015 | 1818 vizualizari

 

Inspiratia am luat-o de la Ina.

 

INGREDIENTE

  • 3kg miel (pulpa si coaste)
  • 1 capatana usturoi
  • 50ml ulei
  • 100ml vin alb
  • vegeta
  • boia
  • piper
  • cimbru
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de miel impanata:

Carnea de miel se curata, se spala si se usuca.


Usturoiul se curata si cateii mai dolofani se taie in doua.


Cu un cutit cu varf ascutit facem buzunare (taieturi) in carne si introducem un catel de usturoi.


Se impaneaza pe toate partile cat mai des.


Se unge carnea cu ulei si se presara cu vegeta, piper, boia si cimbru.


Se aseaza intr-o tava unsa cu ulei, se toarna vinul si apa si se mai presara condimente.


Se introduce in cuptor pentru 1,5 - 2 ore la foc mediu.


Se intoarce si se unge cu zeama din tava din cand in cand.


Cand se desprinde de pe os si este rumenita frumos este gata.


Se serveste calda sau rece cu salata verde cu usturoi.


Pofta Buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de miel impanata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

MotanLaOale 1

18.06.2015, 15:32

marcela1979 1

24.04.2016, 15:20

MotanLaOale 1

24.04.2016, 15:46

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Friptura de miel