Friptura de miel impanata

de MotanLaOale in Oaie, 17 Iun 2015 | 2528 vizualizari

 

Inspiratia am luat-o de la Ina.

 

INGREDIENTE

  • 3kg miel (pulpa si coaste)
  • 1 capatana usturoi
  • 50ml ulei
  • 100ml vin alb
  • vegeta
  • boia
  • piper
  • cimbru
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de miel impanata:

Carnea de miel se curata, se spala si se usuca.


Usturoiul se curata si cateii mai dolofani se taie in doua.


Cu un cutit cu varf ascutit facem buzunare (taieturi) in carne si introducem un catel de usturoi.


Se impaneaza pe toate partile cat mai des.


Se unge carnea cu ulei si se presara cu vegeta, piper, boia si cimbru.


Se aseaza intr-o tava unsa cu ulei, se toarna vinul si apa si se mai presara condimente.


Se introduce in cuptor pentru 1,5 - 2 ore la foc mediu.


Se intoarce si se unge cu zeama din tava din cand in cand.


Cand se desprinde de pe os si este rumenita frumos este gata.


Se serveste calda sau rece cu salata verde cu usturoi.


Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de miel impanata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

MotanLaOale 1

18.06.2015, 15:32

marcela1979 1

24.04.2016, 15:20

MotanLaOale 1

24.04.2016, 15:46

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

katty

9600 puncte

MotanLaOale

6821 puncte

indrea_ms

4550 puncte

Rocsi

4514 puncte

Panacris

4121 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crema de mascarpone cu fructe, la pahar

de RODIMUR 7

pe 06.08 la 22:51

Tocana de legume

pe 04.08 la 22:08

Balmos

pe 04.08 la 20:19

Paste cu hribi si sos alb

de Rocsi 9

pe 04.08 la 18:58

Salata de vara cu branza feta

pe 02.08 la 22:37

RETETA RECOMANDATA
Tocana de miel