Friptura de miel in sos de vin si usturoi

de RuxyRux in Mancaruri cu carne, 11 Dec 2010 | 8473 vizualizari

 

Pentru cunoscatori un deliciu....si nu numai....

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de miel
  • ulei de masline 2 linguri
  • ulei de palmier 2 linguri
  • 5 legaturi de usturoi verde
  • doua pahare de vin alb( din cel mai bun)
  • doua pahare de apa
  • 5 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • rozmarin
  • menta
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de miel in sos de vin si usturoi:

Se spala carnea, se impaneaza cu usturoiul( cateii), facand cate o crestatura din loc in loc, se freaca cu condimentele.


Se curata usturoiul, se toaca marunt, se pune uleiul in tava, se aseaza usturoiul, se aseaza si carnea, se toarna apa, apoi vinul si se da la cuptor.


Se tine pe foc pana este gata, prima jumatate de ora nu deschidem cuptorul, apoi din 15 in 15 minute ungem friptura cu sos.


Cand este gata sosul se scurge si se serveste alaturi.


Si...pofta mare desigur!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de miel in sos de vin si usturoi" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

Ligia Bxl 1

15.12.2010, 14:54

vai cat de bine arata

Cris2711 1

15.12.2010, 17:15

pentru asa un bucataras grozav

RuxyRux 1

15.12.2010, 17:37

Nu stiu cat e de grozav bucatarasul...dar stiu sigur ca tu Criss...esti o draguta Ligiuta, multumesc

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

5621 puncte

Rocsi

5403 puncte

mihaelar63

4526 puncte

mirela0911

4500 puncte

Constelatialeu

4232 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Mancare de naut cu sos de ceapa
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tochitura cu mamaliguta