Friptura de miel in sos de vin si usturoi

de RuxyRux in Mancaruri cu carne, 11 Dec 2010 | 16405 vizualizari

 

Pentru cunoscatori un deliciu....si nu numai....

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de miel
  • ulei de masline 2 linguri
  • ulei de palmier 2 linguri
  • 5 legaturi de usturoi verde
  • doua pahare de vin alb( din cel mai bun)
  • doua pahare de apa
  • 5 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • rozmarin
  • menta
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de miel in sos de vin si usturoi:

Se spala carnea, se impaneaza cu usturoiul( cateii), facand cate o crestatura din loc in loc, se freaca cu condimentele.

Se curata usturoiul, se toaca marunt, se pune uleiul in tava, se aseaza usturoiul,  se aseaza si carnea, se toarna apa, apoi vinul si se da la cuptor.

Se tine pe foc pana este gata, prima jumatate de ora nu deschidem cuptorul, apoi din 15 in 15 minute ungem friptura cu sos.

Cand este gata sosul se scurge si se serveste alaturi.

Si...pofta mare desigur!

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de miel in sos de vin si usturoi" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (21)

Ligia Bxl 1

15.12.2010, 14:54

vai cat de bine arata

Cris2711 1

15.12.2010, 17:15

pentru asa un bucataras grozav

RuxyRux 1

15.12.2010, 17:37

Nu stiu cat e de grozav bucatarasul...dar stiu sigur ca tu Criss...esti o draguta Ligiuta, multumesc

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Stufat de miel in vas roman