Friptura de porc cu ananas si cascaval

de marcela1979 in Porc, 16 Mai 2011 | 3303 vizualizari

 

Pentru iubitorii retetelor exotice.

 

INGREDIENTE

  • carne de porc 1 kg
  • ananas rondele in compot 1 cutie
  • 3 rosii
  • 150 gr cascaval feliat
  • 150 gr cascaval razuit
  • condiment pentru porc kotany
  • busuioc kotany
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc cu ananas si cascaval:

Carnea se feliaza si se bate cu ciocanul de carne.Se presara cu condiment pentru porc kotany si se lasa la frigider 0 jumatate de ora.Se scoate si se prajeste pe gratar sau in tigaia grill.Intr-o tava eu am pus hartie de copt,se aseaza feliile de carne prajita,se pune cascavalul felii peste,se pun rosiile felii,se presara busuioc,peste se pun rondelele de ananas scurse bine,si deasupra se pune cascaval razuit si se da la cuptor cca 0 jumatate de ora sa se gratineze.Cand e gata se mananca cu pofta.

 

RETETA IN IMAGINI

Friptura de porc cu ananas si cascaval-0
Friptura de porc cu ananas si cascaval-1
Friptura de porc cu ananas si cascaval-2
Friptura de porc cu ananas si cascaval-3
Friptura de porc cu ananas si cascaval-4
Friptura de porc cu ananas si cascaval-5
Friptura de porc cu ananas si cascaval-6
Friptura de porc cu ananas si cascaval-7

COMENTARII (15)

-Miti-

-Miti- 1

17.05.2011, 10:21

ce interesant

ionela2682

ionela2682 1

17.05.2011, 11:13

Bucataras Medi

Bucataras Medi 1

27.05.2011, 16:16

interesant.............

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!