Sarmalute in foi de vita

de Sim0na in Porc, 27 Mar 2012 | 2337 vizualizari

 

Din pacate pozele nu sunt foarte reusite...

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne tocata amestec
  • 1 ceapa potrivita
  • cimbru
  • condimente pentru sarmale
  • frunze de vie
  • 200 g orez cu bob lung
  • rosii in bulion
  • sare
  • delikat
  • piper
  • crengute marar
Portii: 10
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmalute in foi de vita:

Se toaca ceapa marunt, si se pune peste carnea tocata. Se amesteca bine, apoi se pune orezul, cimbrul, condimentul ptr sarmale, sare, piper, delikat.



Se aleg frunzele de vita de vie, apoi se ia din compozitie si se formeaza sarmalutele (mie mi-au iesit 50 de sarmalute).


Se pun intr-un vas, adaugandu-se crengutele de marar, apoi se pun rosiile si apa cat sa le acopere.


Se da la cuptor pentru 2 ore la 150 grade (cuptor curent).


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmalute in foi de vita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

Mihaela11_jo 1

28.03.2012, 23:54

Foarte apetisante
Norocoaso!Eu cand am musafiri rulez 1 kg de frunze de vitza si aici se cumpara cand ies primele pe piata ca sa fie mai mici si mai fragede
Am mai invatat in Iordania ca frunzele cele mai bune pentru sarmalutze sunt cele de la strugurii negrii , fiind foarte fragede.
O seara buna!

oana_pisicutza16 1

29.03.2012, 00:01

arata tre bine

Sim0na 1

29.03.2012, 15:20

Mihaela, eu am frunze de la soacra mea... habar n-am de unde si cand se culeg dar sar-mana de informatie! Pupici
Oana, multumesc!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tiramisu Milkshake
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Muschiulet de porc cu garnitura de orez