Friptura de porc cu bere

de claudiaO in Porc, 2 Dec 2019 | 4987 vizualizari

 

Pentru ziua nationala am pregatit aceasta minunata friptura care se topeste in gura de frageda ce este.

 

INGREDIENTE

  • 6 buc ceafa de porc cu os
  • 6 buc pupla de porc
  • 500 ml bere
  • 1 plic condimente de gratar Deli'kat
  • sare, piper, cimbru
  • 1 capatana de usturoi potrivita
  • 1 lingura ulei
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 3-4 catei de usturoi feliati subtire
  • sos barbeque 2 linguri
Portii: 12
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc cu bere:

Carnea o spalam si o zvantam. Curatam usturoiul si il razuim. Adaugam sare cam o lingurita, condimentele de gratar, piper juma de lingurtia si cimbru tot asa.Punem uleiul si frecam cu o lingura, apoi adaugam si sosul baerbeque si berea si amestecam sa se omogenizeze.

Luam bucatile de caren si le trecem pe rand prin marinada apoi le asezam cuminti in tava. Turnam toata masinada peste carne, acoperim cu folie si dam la cuptor. Dupa vreo ora indepartam folia, intoarcem carena si o dam din nou la cuptor. Peste iar vreo ora mai intoarcem odata, si lasm sa se rumeneasca usor. La final adaugam feliutele de usturoi si patrunjelul si mai lasam 5 minute in cuptor.

Servim cu pofta.

Noi am servit cu cartofi taranesti si muraturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc cu bere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Rocsi 1

02.12.2019, 19:15

Numai buna de pregatit acum de sarbatori!

Adi 1

02.12.2019, 19:44

Buna!

mirela0911 1

03.12.2019, 10:03

Sigur a iesit tare frageda!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol la cuptor, cu cartofi

de oanapl 7

ieri la 19:34

Reteta de crinkles cu portocala

de laura_n 7

ieri la 15:22

Supă/ Cremă de linte

pe 01.12 la 20:23

Mazare congelata pentru iarna

pe 30.11 la 20:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2547 puncte

Caty

1370 puncte

Panacris

1300 puncte

vasimur

1195 puncte

Constelatialeu

1156 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc in sos dulce acrisor