Friptura de porc cu legume la cuptor

de - TABITA - in Porc, 9 Mar 2013 | 5653 vizualizari

 

O friptura intotdeauna bine venita. Simplu si gustos.

 

INGREDIENTE

  • 600 g carne de porc
  • 3 morcovi
  • 1 pastarnac
  • 3 cartofi marime medie
  • 1-2 mere
  • 1 ceapa
  • 2 catei de usturoi zdrobiti
  • zeama de la o lamaie
  • 1 lingura otet
  • 2 linguri ulei de masline
  • cimbru
  • sare
  • piper
  • amestec de condimente
Portii: 2
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc cu legume la cuptor:

Am incins cuptorul la 220 ° C.


Am curatat si taiat legumele cubulete.


Am facut cateva crestaturi in carne si am frecat-o cu sare, piper, amestec de condimente, cimbru si usturoi zdrobit.


Am pus carnea si legumele intr-un vas termorezistent.


Am adaugat peste carne otet, ulei de masline, zeama de lamaie si am acoperit toate cu apa.


Am pus in cuptorul preincalzit pentru 1- 1 1/2 ore.


Am stins cuptorul si am mai lasat sa stea 30 de minute sa-si traga aroma din condimente.


Se scoate carnea si se serveste alaturi de legume.


Pofta buna!


 

TIPS-URI

1

Se pot adauga difetite legume si mirodenii dupa prefetinta si ce aveti la indemana.

2

Se poate stropi carnea cu vin sau bere.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc cu legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

- TABITA - 1

09.03.2013, 10:57

Multumesc Gabytza

- TABITA - 1

09.03.2013, 10:57

Multumesc Laura

babi5 1

17.06.2013, 10:41

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc cu legume si vin la cuptor