Friptura de porc cu carnaciori

de mihaelar63 in Porc, 13 Apr 2020 | 719 vizualizari

 

 Am dorit sa prepar ceva bun , gustos si rapid . Tocmai am primit carnaciori proaspeti dar prea putini , asa ca a pus langa ei si care si am preparat o friptura rumena de toata frumusetea . Garnitura este la alegere. Noi din motive bine intemeiate am pus alaturi doar o salata !!!

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carnati subtiri de porc -proaspeti
  • 300 gr ceafa de porc
  • 300 gr pulpa de porc
  • 2 cepe verzi
  • 2 usturoi verde
  • 1 lingurita cimbrisor uscat maruntit
  • boia dulce de ardei
  • piper negru macinat
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc cu carnaciori:


  1. Carnea se taie felii si se asaza in tava.

  2. Deasupra puneti carnaciorii subtiri .

  3. Ceapa si usturoiul verde se taie rondele .si se pun deasupra carnurilor in tava .

  4. Adugati cimbrisor , sare , piper si boia .

  5. Se toarna apa , cat sa acopere toate ingredientele .

  6. Nu am mai pus ulei , fiind suficienta grasimea eliberata la coacere .

  7. Se da tava la cuptor acoperita cu o folie de aluminiu timp de o ora .

  8. In ultima parte a coacerii se scoate folia de aluminiu si se lasa sa se rumeneasca frumos friptura .

  9. Friptura de porc se serveste cu garnitura si salata preferata .


Pofta buna !!!!

TIPS-URI

1

In ultima parte a coacerii se scoate folia de aluminiu si se lasa sa se rumeneasca frumos friptura .

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc cu carnaciori" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

4.7L Digital HingedLid

- 17 %
599.99 lei
499.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Panacris 1

14.04.2020, 16:05

Bunăăăăă!

Rocsi 1

14.04.2020, 20:23

Carnaciorii ii las, dar friptura servesc si eu, ca este prea buna!

cristinutanicolita 1

15.04.2020, 14:00

Buna!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

katty

7316 puncte

Constelatialeu

5023 puncte

mihaelar63

4718 puncte

Rocsi

4374 puncte

mirela0911

4107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tocana de ardei copti a la Durau
  • 28

    D

  • 29

    L

  • 30

    MA

  • 01

    MI

  • 02

    J

  • 03

    V

  • 04

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Muschiulet de porc cu ciuperci