Friptura de porc cu piure de cartofi

de marieta in Porc, 8 Aug 2011 | 2563 vizualizari

 

Dintre toate legumele porcul este cel mai bun! Iar friptura de porc cu piure de cartofi este delicioasa.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpa de porc,
  • 50 ml ulei,
  • sare,
  • piper,
  • 1 lingurita de cimbru maruntit,
  • 50ml vin rosu,
  • 1 caciulie de usturoi,
  • 2 kg de cartofi,
  • 1 lingura cu varf unt sau margarina
  • 1 cana de lapte,
  • 1 lingurita vegeta.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc cu piure de cartofi:

Mod de preparare pentru friptura de porc cu piure de cartofi


Carnea se spala si se taie felii groase de 2 cm. Se pune in cratita cu uleiul si un pahar de apa. Se lasa sa fiarba pana scade si incepe sa se prajeasca carnea. Atunci se condimenteaza cu sare, piper,si cimbru. Dupa ce s-a rumenit frumos pe ambele parti se pune vinul si usturoiul taiat fin. Se lasa sa scada si este gata friptura de porc.


Intre timp deja am pus la fiert cartofii cu sare pentru piure. Cand au fiert i-am pasat si i-am mixat bine cu mixerul cu untul, laptele fierbinte si vegeta.


Am servit friptura de porc cu piure de cartofi si cu ardei copti!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc cu piure de cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Sylvia 1

10.08.2011, 13:20

super mancarica asta, clasica si buna

mamaieelena 1

11.08.2011, 06:54

marieta 1

11.08.2011, 21:01

pup pe toata lumea!!!!!!!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de cartofi cu carne de porc