Friptura de porc cu piure de cartofi

de marieta in Porc, 8 Aug 2011 | 3600 vizualizari

 

Dintre toate legumele porcul este cel mai bun! Iar friptura de porc cu piure de cartofi este delicioasa.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpa de porc,
  • 50 ml ulei,
  • sare,
  • piper,
  • 1 lingurita de cimbru maruntit,
  • 50ml vin rosu,
  • 1 caciulie de usturoi,
  • 2 kg de cartofi,
  • 1 lingura cu varf unt sau margarina
  • 1 cana de lapte,
  • 1 lingurita vegeta.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc cu piure de cartofi:

Mod de preparare pentru friptura de porc cu piure de cartofi


Carnea se spala si se taie felii groase de 2 cm. Se pune in cratita cu uleiul si un pahar de apa. Se lasa sa fiarba pana scade si incepe sa se prajeasca carnea. Atunci se condimenteaza cu sare, piper,si cimbru. Dupa ce s-a rumenit frumos pe ambele parti se pune vinul si usturoiul taiat fin. Se lasa sa scada si este gata friptura de porc.


Intre timp deja am pus la fiert cartofii cu sare pentru piure. Cand au fiert i-am pasat si i-am mixat bine cu mixerul cu untul, laptele fierbinte si vegeta.


Am servit friptura de porc cu piure de cartofi si cu ardei copti!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc cu piure de cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Sylvia 1

10.08.2011, 13:20

super mancarica asta, clasica si buna

mamaieelena 1

11.08.2011, 06:54

marieta 1

11.08.2011, 21:01

pup pe toata lumea!!!!!!!!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

7901 puncte

Rocsi

7830 puncte

RODIMUR

7772 puncte

 merisor

4954 puncte

Gherca Daniela

4740 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert pasca traditionala
  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de porc la cuptor cu cartofi aurii