Friptura de porc cu piure de cartofi si castraveciori murati

de Andra_Constantinescu in Porc, 20 Dec 2014 | 2036 vizualizari

 

Aseara, inainte sa ne apucam de facut carnati, a trebuit sa si mancam si am poftit la friptura de porc.

 

INGREDIENTE

  • Pentru friptura:
  • 4 felii pulpa de porc;
  • sare;
  • ulei.
  • Pentru piure:
  • 4 cartofi mari;
  • apa;
  • ulei;
  • o lingura de baza pentru mancaruri;
  • sare.
  • Castraveciori murati
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc cu piure de cartofi si castraveciori murati:

Carne se bate, se da cu sare si se pune la fript in tigaia unsa cu ulei.


Se curata cartofii, se taie felii, se spala si se pun intr-o cratita, acoperiti de apa, peste care se adauga ulei si o lingura de baza pentru mancaruri. Dupa ce s-au fiert, se paseaza si se mai pune sare, dupa gust.


Carnea si piureul se pot servi cu castraveciori murati.

TIPS-URI

1

Eu am pus prima data piureul la foc deoarece se face mai greu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc cu piure de cartofi si castraveciori murati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

3.5L Digital HingedLid

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

jolygina 1

20.12.2014, 22:27

Rocsi 1

20.12.2014, 23:42

Vin la masa!

mirela0911 1

21.12.2014, 09:36

Ce bunatate!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

7188 puncte

mihaelar63

5100 puncte

RODIMUR

4392 puncte

Rocsi

3873 puncte

lucy2002

3676 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc la cuptor cu piure in straturi