Friptura de porc cu sos de curry

de margot12 in Porc, 6 Sep 2012 | 3686 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Carne de porc (spata, pulpa, muschi etc) 1kg
  • Ulei 100 ml
  • Usturoi 7-8 catei
  • Faina 1 lingura
  • Curry 1 lingura
  • Condimente: cimbru, boia, sare, delikat
  • Patrunjel 1 legatura mica
  • Ceapa 1 buc
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc cu sos de curry:

Carnea se spala, se taie cuburi (mai mari), se sareaza si se pune la prajit. Se perpeleste pana cand prinde putina culoare. Ceapa se toaca marunt si se pune peste carne la calit impreuna cu lingura de curry. Dupa ce se calesc toate cam 3-4 minute se pune apa cat sa acopere carnea (eu am pus 2 cani), se acopera si se lasa la fiert la foc mic. Se fierbe pana cand se inmoaie carnea (daca mai este nevoie pe parcurs se mai pune apa) si se pune usturoiul strivit sau tocat, faina dizolvata in putina apa (se amesteca continuu cand se pune ca sa nu se faca cocoloase). Se lasa putin la fiert si cu usturoiul si faina si se adauga celelalte condimente dupa gust. La sfarsit punem patrunjelul tocat marunt si presaram putina boia pt aspect.


Se serveste cu garnitura de piure, orez etc (eu am facut un orez cu ardei).


Pofta buna!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc cu sos de curry" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

adry88 1

06.09.2012, 22:37

placeeeeeeeeee

margot12 1

07.09.2012, 11:18

Multumesc mult!

gaby_gabytza 1

09.09.2012, 22:12

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert briose cu ciocolata si ness
  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc