Friptura De Porc La Cuptor Cu Cartofi

de Anamaria Cook in Porc, 3 Mar 2012 | 5292 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carne de porc(eu am folosit 4 fasii de burta de porc)
  • 7-8 cartofi
  • 5-6 morcovi
  • 200 g fasole verde
  • jumatate de cana de ulei
  • sare si piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura De Porc La Cuptor Cu Cartofi:

Se curata cartofii si morcovii, se taie cartofii in cuburi, morcovii si fasolea verde in fasii. Se sareaza si pipereaza carnea.


Se toarna uleiul intr-o tava de cuptor si se pune la cuptor sa se incinga pentru 10 minute, apoi se aseaza cartofii taiati pe marginea tavii.


In mijloc asezati bucatile de carne, si pe pune la cuptor 190°C/gaz 5 pentru 1 ora si jumatate.


Cu o jumatate de ora inainte sa fie gata carnea se pun morcovii si fasolea verde la fiert in putina apa cu sare.


La final se scoate tava din cuptor si se lasa sa se ''odihneasca'' cam 5 minute.


Eu am ales sa servesc aceasta cu yorkshire pudding(am sa pun reteta in curand pe blog)


POFTA BUNA!!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura De Porc La Cuptor Cu Cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

Laly 1

04.03.2012, 20:08

Ce bine arata

Lau 1

04.03.2012, 21:51

bun

MotanLaOale 1

05.03.2012, 11:52

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Friptura casei