Orez cu legume si gratar din carne de porc

de elena1988 in Porc, 6 Mar 2011 | 5703 vizualizari

 

Am facut pentru sotul meu, mi-e nu prea imi place carnea de porc, nu va speriati de fata mea eram obosita::))))))

 

INGREDIENTE

  • 200 gr de orez (cu bob lung am avut eu)
  • supa de pui
  • 1 morcov
  • 1ardei gras
  • un pic de telina
  • 1 ceapa, 1 cutie de ciuperci
  • un varf de cutit de condimente pentru pilaf
  • sare si delikat
  • Pentru gratar: carne de port
  • condimente pentru gratar
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez cu legume si gratar din carne de porc:

Carnea de porc o taiem felii si apoi le batem putin cu ciocanul de snitele, masam foarte bine carnea cu condimentele pentru gratar si dam la frigider 1-2 ore.


Taiem o ceapa marunt si o punem la calit, apoi adaugam ardeiul si morcovul, ciupercile, apoi stingem cu supa de pui, adaugam condimentele, lasam sa fiarba si apoi punem orezul, amestecam mereu ca sa nu se prinda orezul,


Gratarul se serveste cu orezul facut si muraturi.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu legume si gratar din carne de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (32)

alinutzika 1

15.08.2011, 23:38

tare bun

oana_pisicutza16 1

10.04.2012, 21:38

foarte gustos

AdrianaStroe 1

25.10.2017, 14:29

iar delikat, vegeta si alte otravuri asemenea.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tiramisu Milkshake
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Varza noua calita cu coasta afumata