Orez cu legume si gratar din carne de porc

de elena1988 in Porc, 6 Mar 2011 | 5193 vizualizari

 

Am facut pentru sotul meu, mi-e nu prea imi place carnea de porc, nu va speriati de fata mea eram obosita::))))))

 

INGREDIENTE

  • 200 gr de orez (cu bob lung am avut eu)
  • supa de pui
  • 1 morcov
  • 1ardei gras
  • un pic de telina
  • 1 ceapa, 1 cutie de ciuperci
  • un varf de cutit de condimente pentru pilaf
  • sare si delikat
  • Pentru gratar: carne de port
  • condimente pentru gratar
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez cu legume si gratar din carne de porc:

Carnea de porc o taiem felii si apoi le batem putin cu ciocanul de snitele, masam foarte bine carnea cu condimentele pentru gratar si dam la frigider 1-2 ore.


Taiem o ceapa marunt si o punem la calit, apoi adaugam ardeiul si morcovul, ciupercile, apoi stingem cu supa de pui, adaugam condimentele, lasam sa fiarba si apoi punem orezul, amestecam mereu ca sa nu se prinda orezul,


Gratarul se serveste cu orezul facut si muraturi.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu legume si gratar din carne de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (31)

elena1988 1

08.03.2011, 19:10

oneste iti multumesc din suflet esti o femeie deosebita si spun asta doar cunoscandu-ne asa pe bucataras dar sunt sigura ca esti mult mai deosebita de atat multa sanatate ca asta este cea m-ai importanta

alinutzika 1

15.08.2011, 23:38

tare bun

oana_pisicutza16 1

10.04.2012, 21:38

foarte gustos

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saleuri cu cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 22:30

Penne la cuptor cu piept de pui și mozzarella

de Meea 4

ieri la 19:14

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 23:50

RETETA RECOMANDATA
Varza a la Cluj