Pulpa de porc si carnati in sos de bere

de Toamna07 in Porc, 16 Dec 2014 | 2483 vizualizari

 

Cum sa nu gustam macar o bucatica,cand aroma imbatatoare ne trezeste simturile ?!

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente :
  • 1 kg pulpa de porc feliata
  • 2 carnati crud uscati
  • 5 catei de usturoi
  • 500 ml bere neagra sau bere blonda nefiltrata
  • 50 ml ulei de masline
  • sare,piper,cimbru,
  • fulgi de chilli
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de porc si carnati in sos de bere:

Cu o seara inainte ,sau cu cel putin 3 ore inainte,asezam fripturile in tava si le ungem cu ulei de masline,le condimentam cu sare,piper,fulgi de chilli si cimbru.


Le masam usor,turnam 250 ml de bere,apoi le acoperim cu folie alimentara si le dam la rece pana a doua zi .


Zdrobim cateii de usturoi si-i indesam printre carne. Punem si restul de bere,acoperim tava cu folie de aluminiu si dam tava la cuptor incins pentru 40 de minute. Dupa acest timp o scoatem din cuptor,inlaturam folia si vom intoarce carnea rumenita pe cealalta parte.


Carnatii se vor felia si se vor imprastia prin tava. Mai dam la cuptor pana in momentul in care carnea se patrunde usor cu furculita. Alcoolul din bere se va evapora si va ramane un sos dulceag si foarte gustos.


Carnea se va topi in gura,este extrem de frageda si cu gust usor afumat de la carnati.


Este o friptura ideala pentru Craciun.Se prepara usor si o puteti servi cu salata preferata.


Pofta buna !




 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc si carnati in sos de bere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Rocsi 1

16.12.2014, 22:02

Vin la tine la masa ca vad ca ai bunatati!

mirela0911 1

17.12.2014, 09:22

Ce rumene si frumoase sunt!

elucubratiiculinare 1

17.12.2014, 17:13

vin la masa

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tochitura de porc