Pulpa de porc si carnati in sos de bere

de Toamna07 in Porc, 16 Dec 2014 | 2105 vizualizari

 

Cum sa nu gustam macar o bucatica,cand aroma imbatatoare ne trezeste simturile ?!

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente :
  • 1 kg pulpa de porc feliata
  • 2 carnati crud uscati
  • 5 catei de usturoi
  • 500 ml bere neagra sau bere blonda nefiltrata
  • 50 ml ulei de masline
  • sare,piper,cimbru,
  • fulgi de chilli
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de porc si carnati in sos de bere:

Cu o seara inainte ,sau cu cel putin 3 ore inainte,asezam fripturile in tava si le ungem cu ulei de masline,le condimentam cu sare,piper,fulgi de chilli si cimbru.


Le masam usor,turnam 250 ml de bere,apoi le acoperim cu folie alimentara si le dam la rece pana a doua zi .


Zdrobim cateii de usturoi si-i indesam printre carne. Punem si restul de bere,acoperim tava cu folie de aluminiu si dam tava la cuptor incins pentru 40 de minute. Dupa acest timp o scoatem din cuptor,inlaturam folia si vom intoarce carnea rumenita pe cealalta parte.


Carnatii se vor felia si se vor imprastia prin tava. Mai dam la cuptor pana in momentul in care carnea se patrunde usor cu furculita. Alcoolul din bere se va evapora si va ramane un sos dulceag si foarte gustos.


Carnea se va topi in gura,este extrem de frageda si cu gust usor afumat de la carnati.


Este o friptura ideala pentru Craciun.Se prepara usor si o puteti servi cu salata preferata.


Pofta buna !




 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc si carnati in sos de bere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Vacuum Blender HB300RE

- 370 lei
2499.99 lei
2129.99 lei

Aparat de vidare V3840-I

- 200 lei
1199.99 lei
999.99 lei

Fierbator Style Black

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei

COMENTARII (13)

Rocsi 1

16.12.2014, 22:02

Vin la tine la masa ca vad ca ai bunatati!

mirela0911 1

17.12.2014, 09:22

Ce rumene si frumoase sunt!

elucubratiiculinare 1

17.12.2014, 17:13

vin la masa

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

14800 puncte

Camelya

10120 puncte

Lau

Lau 9

8870 puncte

mirela0911

8470 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tarta cu legume
  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!