Tocanita din carne de porc

de Gherca Daniela in Porc, 25 Iul 2014 | 3337 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 - 600 gr de ceafa de porc
  • 2 cepe medii
  • 1 morcov mai mic
  • un sfert de ardei rosu
  • 4 catei de usturoi
  • 2 linguri de bulion
  • 1 lingura pasta de ardei
  • cimbru uscat
  • sare
  • piper
  • un varf de lingurita de boia iute
  • patrunjel ( eu am pus uscat)
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita din carne de porc:

Spalam carnea si o stergem cu un servet de bucatarie, apoi o taiem cubulete de marime potrivita si o punem intr-o tigaie sa se rumeneasca la foc mare.


Peste carne punem legumele taiate marunt si mai lasam cca. 10 min pana se inmoaie, dar la foc mai mic, dupa care pisam usturoiul si il adaugam si pe acesta in tigaie, iar dupa un minut, doua adaugam o cana cu apa si acoperim cu un capac lasand sa fiarba cca. 10 -15 min.


Separat am pus intr-un bol o cana de apa cu bulionul, pasta de ardei si condimentele ( cimbru, patrunjelul, sare, piper si boiaua) si le-am pus peste carne, am amestecat, dupa care am pus capacul si am lasat sa fiarba cca. 30 min la foc mediu amestecand din cand in cand.


La final daca mai trebuie sare, mai puteti adauga si daca va place mai picant mai puteti pune boia iute.


Se poate servi alaturi de o mamaliguta cu castraveciori murati sau langa un piure!!!


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita din carne de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Lavinia 1

26.07.2014, 12:29

foarte buna

kukibella 1

26.07.2014, 12:46

MotanLaOale 1

28.07.2014, 09:35

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura delicioasa zmeura
  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Dobos

de anca_rm 6

la 11:30

Salata cu mozzarella si pesto

ieri la 22:00

Desert inghetata straciatella pe bat

ieri la 20:58

Gris cu lapte

de RODIMUR 4

ieri la 20:44

RETETA RECOMANDATA
Tocăniţă de porc cu ciuperci