Friptura de pui aromata

de Alexandra Burz in Pui, 15 Noi 2015 | 2568 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne de pui
  • Sare
  • Piper
  • Oregano
  • Busuioc
  • Untura
  • Apa
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de pui aromata:

  • Am curatat si spalat bine carnea.
  • Am condimentat-o si aranjat-o in tava, lasandu-o la marinat peste noapte.
  • A doua zi am pus apa cat sa acopere carnea, am pus 3-4 lingurite de untura de porc, am presarat oregano si busuioc uscat.
  • Am acoperit-o cu folie de aluminiu si am dat-o la cuptor pt 60-80 minute.
  • Dupa 50 minute se indeparteaza folia si se lasa sa se rumeneasca.
  • Se serveste cu piure si muraturi.

TIPS-URI

1

 Puteti pune si legume in tava langa carne.

2

Puteti adauga si crengute de rozmarin sau cimbru pentru un plus de aroma.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de pui aromata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Rocsi 1

16.11.2015, 20:42

Iau si eu un copanel!

miki_a 1

17.11.2015, 11:36

Ce foame ma ia cand vad platourile astea complete, cu garnitura si muraturi! Lipsesc doar eu !

Rahela Velicu 1

12.06.2021, 08:36

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pui intreg in aluat