Friptura de pui cu oua

de Bunica in Pui, 24 Mai 2009 | 2565 vizualizari

 

Era preferata de baiatul meu cand era mic.

 

INGREDIENTE

  • 1 pui de 1 gk.
  • 3-4 oua
  • 1capatana de usturoi
  • 3 linguri de bulion
  • 3linguri de ulei
  • 1 ceasca de apa
  • sare,piper,busuioc
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de pui cu oua:

Se spala puiul bine ,se portioneaza si se aseaza in tava.Se adauga sarea,piperul, busuiocul,usturoiul,uleiul,bulionul si apa. Se da la cuptor pana cand se fierbe carnea. Cand puiul este aproape gata se scoate tava , se sparg oualele si se pun printre bucatile de pui. Se mai lasa in cuptorul incins 5-7 minute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de pui cu oua" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

ANCA 1

26.05.2009, 20:19

suna excelent reteta!

Ligia Bxl 1

18.07.2013, 11:39

chiar interesanta trebuie incercata

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

8031 puncte

Constelatialeu

7634 puncte

Rocsi

5891 puncte

Lau

Lau 9

5141 puncte

 Merisor

4748 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Turta dulce
  • 30

    S

  • 01

    D

  • 02

    L

  • 03

    MA

  • 04

    MI

  • 05

    J

  • 06

    V

RETETA RECOMANDATA
Ostropel oltenesc