Friptura de pui cu salata de sfecla

de Rahela Velicu in Pui, 8 Mar 2016 | 2888 vizualizari

 

Reteta o gasiti si aici http://noiinbucatarie.ro/friptura-de-pui-cu-salata-de-sfecla/

 

INGREDIENTE

  • 6 pulpe,
  • 2 cepe,
  • 3 ardei,
  • 6-7 cartofi,
  • 2linguri de bulion,
  • 1 lingura ulei,
  • ardei boia iute,
  • sfecla rosie
  • cimbru,
  • sare,
  • 1 cana de apa
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de pui cu salata de sfecla:

Se curata cartofii si se taie cuburi mai mari, ceapa si ardeiul se taie julien. Se pun legumele in tava, se adauga pulpele , (taiate separat copanelul de pulpa)1 cana de apa, ulei. Se pune peste pulpe cele 2 linguri de bulion,se pudreaza cu ardei boia iute, se adauga un praf de sare si cimbru. Se introduc in cuptorul preincalzit pana cand se rumenesc pulpele. In acest timp se da sfecla pe razatoarea mare. Se face un sos din  ulei, otet, sare , zahar dupa gust, se adauga si putina apa. Acest sos se toarna peste sfecla rasa.. Se servesc pulpele cu garnitura de salata de sfecla.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de pui cu salata de sfecla" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu sos de visine si garnitura de orez