Friptura de pui cu salata de sfecla

de noiinbucatarie in Pui, 8 Mar 2016 | 754 vizualizari

 

Reteta o gasiti si aici http://noiinbucatarie.ro/friptura-de-pui-cu-salata-de-sfecla/

 

INGREDIENTE

  • 6 pulpe,
  • 2 cepe,
  • 3 ardei,
  • 6-7 cartofi,
  • 2linguri de bulion,
  • 1 lingura ulei,
  • ardei boia iute,
  • sfecla rosie
  • cimbru,
  • sare,
  • 1 cana de apa
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de pui cu salata de sfecla:

Se curata cartofii si se taie cuburi mai mari, ceapa si ardeiul se taie julien. Se pun legumele in tava, se adauga pulpele , (taiate separat copanelul de pulpa)1 cana de apa, ulei. Se pune peste pulpe cele 2 linguri de bulion,se pudreaza cu ardei boia iute, se adauga un praf de sare si cimbru. Se introduc in cuptorul preincalzit pana cand se rumenesc pulpele. In acest timp se da sfecla pe razatoarea mare. Se face un sos din ulei, otet, sare , zahar dupa gust, se adauga si putina apa. Acest sos se toarna peste sfecla rasa.. Se servesc pulpele cu garnitura de salata de sfecla.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de pui cu salata de sfecla" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

-Marius- 1

09.03.2016, 08:50

Gherca Daniela 1

09.03.2016, 10:22

MotanLaOale 1

10.03.2016, 11:40

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Aripioare de pui marinate in lapte