Pui cu sos de rosii

de Bunica in Pui, 28 Sep 2014 | 1179 vizualizari

 

O mancare care mi-a mers la suflet.Nu am folosit ulei pentru ca am avut pui de curte si a fost foarte gras.

 

INGREDIENTE

  • 2 copane
  • 1 ceapa
  • 1 ardei rosu
  • 3 rosii
  • 3 catei usturoi
  • 1 lingurita Baza Mirodenia (Fuchs)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu sos de rosii:

Carnea spalata se pune la fiert.


Dupa ce a dat in clocot se scurge apa,se spala carnea cu apa rece si se pune la fiert.


Ceapa curatata,spalata se taie julien.


Ardeiul ,spalat si curatat de cotor si seminte, se taie julien.


Legumele se pun la fiert in cratita in care fierbe carnea.


Cand carnea este fiarta ,adauga rosiile date pe razatoare.


Cand sosul a scazut condimenteaza cu Baza Mirodenia si adauga usturoiul pisat.


 

TIPS-URI

1

Cand fierb carne cu os,arunc prima apa . Carnea de pasare este fiarta atunci cand incepe sa se desprinda de pe os in partea de jos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

reisnaor_2006 1

28.09.2014, 21:55

un deliciu buni draga

dantes 1

29.09.2014, 08:24

Foarte bun

mihaelar63 1

29.09.2014, 13:33

Puiul cu rosii si usturoi este preferatul meu Buna decizie , nefolosirea uleiului

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Placinta din piept de pui