Piept de pui umplut cu cascaval la cuptor

de Dana Cristea - pusikmea in Pui, 19 Mar 2010 | 7902 vizualizari

 

tot pt dieta

 

INGREDIENTE

  • o bucata piept de pui
  • cateva feliute de vascaval
  • sare
  • piper
  • boia dulce
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui umplut cu cascaval la cuptor:

se spala pieptul de pui, se taie felii ca pt sniteke, apoi se bat feliile,


condimentatam cu putina sare, piper s boia si punem o filiuta de cascaval, apoi rulam si prindem cu 2 scobitori pt a nu se deschide.

Intr-o tava punem putin ulei , am pus bucatile de piept de pui umplut, punem putina apa si dam la cuptorul incalzit cca 40 min.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui umplut cu cascaval la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

Dana Cristea - pusikmea 1

22.03.2010, 07:18

ms nadina

nadina73 1

24.03.2010, 18:40

5 furculite

Dana Cristea - pusikmea 1

24.03.2010, 21:14

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Kebab libanez de pui
  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui pe pat de legume