Friptura de pui cu usturoi la punga magica

de Constelatialeu in Mancaruri cu carne, 8 Iul 2013 | 1565 vizualizari

 

Daca tot m-am pricopsit de la Delikat cu produse am zis sa le folosesc.Asa ca am pus in functiune ''punga magica'' si niste pulpe de pui in ea....

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe mari cca 1 kg
  • 300 g fasole fideluta fiarta
  • 1 punga magica de la delikat
  • 2-3 linguri ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de pui cu usturoi la punga magica:

Curatam si spalam pulpele,le taiem in bucati mai mici.Mixtul de condimente il punem intr-un vas si adaugam 2-3 linguri de ulei de masline,omogenizam si trecem pulpele prin acest mixt.Pentru ca tot fiersesem niste fasole sa o pun la congelator,am lut cca 300 de grame si le-am pus impreuna cu pulpele in punga magica.Am incalzit cuptorul,am gaurit din loc in loc punga si am lasat-o cca 1 ora la cuptor,ca sa se rumeneasca un pic,am desfacut punga si am mai lasat cca 10 min la cuptor.

 

TIPS-URI

1

focul l-am lasat la mediu..

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de pui cu usturoi la punga magica" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Sim0na 1

08.07.2013, 14:26

Tare mult imi place mancare facuta in punga! Cine stie ce vor scoate astia si despre pungile astea.. ca nu mai mancam nimic!

Rocsi 1

08.07.2013, 15:07

Un meniu cum imi place mie

simona72 1

08.07.2013, 16:44

Ce-mi mai place si mieee!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Pui intreg la cuptor cu cartofi noi