Sarmale la multicooker

de camelia75 in Mancaruri cu carne, 14 Mai 2014 | 1232 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 varza
  • 1 kg de carne tocata
  • 1 ceapa
  • 300 gr orez
  • 1 morcov taiat feliute
  • 2 lingurite pasta de tomate
  • 1 lingurita zahar
  • sare si piper dupa gust
Portii: 10
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmale la multicooker:

1.Puneti foile de varza in oala interioara


2.Apasati butonul MENU,selectati programul BOIL.Apasati COOKIG TIME si selectati 10 minute.Inchideti capacul si apasati START.Dupa finalizare programului,scoateti aparatul din priza si lasati sa se raceasca.


3.Amestecati carnea cu ceapa taiata marunt,condimentele si orezul(eu am pus si un ardei gras rosu taiat marunt)


4.Puneti o cantitate mica din compozitia formata pe fiecare frunza de varza si rulati-le.


5.Adaugati morcovul si ceapa in oala interioara.Selectati programul STEW si setati timpul la 1 ora si 40 de minute.Adaugati pasta de tomate in timpul prepararii.


6.Dupa 10 minute adaugati apa,zaharul,piperul si sarea.Asezati sarmalele in sosul format si inchideti capacul.


7.Cand programul este finalizat Multicooker-ul trece automat pe modul KEEP WARM.


8.Dupa finalizare deconectati de la sursa de curent.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmale la multicooker" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Constelatialeu 1

14.05.2014, 18:12

Rocsi 1

14.05.2014, 19:56

Mmm ce delicioase!

Krystyan Trendy 1

14.05.2014, 23:40

foarte bune sarmalele!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Sarmale ca acasa