Friptura de pui la cuptor

de SanatateAcasa in Pui, 14 Apr 2012 | 1819 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Lista ingrediente:
  • 1 -2 lingurite cu boia iute,
  • putin piper negru boabe,
  • Sare,
  • 1-2 lingurite cu ulei de masline,
  • 4 pulpe intregi (de pui),
  • 2-3 lingurite cu pasta de rosii,
  • apa cat sa stea carnea in tava si putina verdeata pentru decor.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de pui la cuptor:

Mod de preparare


Pulpele se spala, se inaltura grasimea vizibila. Se ung cu putin ulei, sare, piper si boia iute. Se asaza intr-o tava termorezistenta, se adauga pasta dizolvata in apa si inca putina apa, adica atat cat sa stea friptura in apa. Se preincalzeste cuptorul si se baga tava in cuptor. Friptura va sta la foc mediu, circa 30 de minute.


Daca doriti si mai multa savoare, dar nu va intereseaza caloriile, puteti adauga, cand sosul a mai scazut, circa 1/2 de pahar cu vin alb. Dar doar daca nu va intereseaza numarul de calorii. Inainte de servire, se mai adauga sare, piper si inca putina boia, dupa gust, Se presara putina verdeata proaspata. Puteti adauga rozmarin, patrunjel sau cimbru.


Pofta buna si un Paste luminat!


Cu drag,


Stama Madalina.


http://sanatate-acasa.net/2012/04/14/friptura-de-pui-la-cuptor/

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de pui la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

adry88 1

14.04.2012, 17:01

foaret gustos

Panacris 1

14.04.2012, 17:44

Delicios!

oana_pisicutza16 1

14.04.2012, 19:08

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu cartofi la cuptor