Friptură de vită - la oala sub presiune (minune)

de mona in Vita, 11 Apr 2009 | 21355 vizualizari

Friptură de vită - la oala sub presiune (minune)

 

Prima reteta scrisa de bucatarasul Mona, o delicioasa friptura de vita la oala subpresiune.

 

INGREDIENTE

  • felii de carne de porc sau vita/vitel taiate mai mari..cate o bucata pentru fiecare portie
  • 4-5 cartofi curatati si taiati felii
  • 500 gr legume la alegere
  • - o ceapa taiata marunt
  • - telina taiata cubulete
  • - morcov taiat felii
  • - fasole verde
  • - ardei gras taiat fasii
  • 300g rosii in bulion
  • 1-2 linguri ulei
  • 2 catei de usturoi,cimbru,oregano,sare, piper.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptură de vită - la oala sub presiune (minune):

In oala sub presiune, punem uleiul, ceapa (in cazul meu), cateii de usturoi, asezam carnea, adaugam cartofii, legumele si rosiile in bulion taiate marunt.

Punem si sarea, piperul, condimentele si turnam apa cat sa acopere carnea, cartofii si legumele, pana la jumatatea lor.

Dam la foc mic 30-35min.

Este o friptura foarte aromata, carnea este moale, iar faptul ca au fiert toate impreuna de la inceput ii da o aroma divina.


Aceasta mancare este ideala pentru zilele calduroase de vara, in care, daca stam mai mult de 1 ora la aragaz, facem sauna, si gratis :))

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptură de vită - la oala sub presiune (minune)" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (1)

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

10066 puncte

mihaelar63

6383 puncte

Rocsi

5529 puncte

RODIMUR

5395 puncte

oanapl

4732 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ciorba de loboda cu ochi romanesc
  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

  • 29

    S

RETETA RECOMANDATA
Muschi de vita cu mirodenii si cartofi la cuptor