Friptura de vita cu garnitura de cous cous

de stefy_a in Vita, 3 Mar 2017 | 409 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g pulpa de vita
  • 1 cana couscous - adica aprox.200 g
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 200 ml vin alb
  • 2 foi dafin
  • 1 lingurita boabe de mustar
  • cateva boabe de piper negru
  • curry si sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de vita cu garnitura de cous cous:


Carnea de vita se taie felii (mai grosute) si se pun la prajit, in ulei incins, pentru 2 minute pe fiecare parte. Se adauga vinul, un pahar cu apa, foile de dafin, boabele de mustar, boabele de piper, si restul condimentelor.


Se acopera cu un capac si se lasa la fiert, la foc mic, pana scade tot lichidul si formeaza un sos delicios (circa 40 minute - daca scade sosul si carnea nu este gata, mai adaugati putina apa si lasati pana scade).


Separat, se pregateste garnitura de couscous cu legume. Ceapa si morcovul se taie bucatele si se pun la calit in ulei. Se adauga apoi, doua cani cu apa si se lasa sa fiarba apa, pana sunt fierte si legumele.


Cand legumele sunt gata, se inchide focul, se adauga couscousul - 200 g (se masoara cu aceeasi cana cu care s-a masurat si apa).


Se adauga sare, se amesteca si se lasa acoperit pana couscousul absoarbe toata apa.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de vita cu garnitura de cous cous" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Rocsi 1

03.03.2017, 18:57

dantes 1

04.03.2017, 09:59

Buna!

kytz 1

04.03.2017, 11:02

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Pui cu dovlecei en papillote
  • 12

    S

  • 13

    D

  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

RETETA RECOMANDATA
Vita la cuptor cu cartofi