Friptura de vita cu garnitura de cous cous

de stefy_a in Vita, 3 Mar 2017 | 1614 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g pulpa de vita
  • 1 cana couscous - adica aprox.200 g
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 200 ml vin alb
  • 2 foi dafin
  • 1 lingurita boabe de mustar
  • cateva boabe de piper negru
  • curry si sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de vita cu garnitura de cous cous:


Carnea de vita se taie felii (mai grosute) si se pun la prajit, in ulei incins, pentru 2 minute pe fiecare parte. Se adauga vinul, un pahar cu apa, foile de dafin, boabele de mustar, boabele de piper, si restul condimentelor.


Se acopera cu un capac si se lasa la fiert, la foc mic, pana scade tot lichidul si formeaza un sos delicios (circa 40 minute - daca scade sosul si carnea nu este gata, mai adaugati putina apa si lasati pana scade).


Separat, se pregateste garnitura de couscous cu legume. Ceapa si morcovul se taie bucatele si se pun la calit in ulei. Se adauga apoi, doua cani cu apa si se lasa sa fiarba apa, pana sunt fierte si legumele.


Cand legumele sunt gata, se inchide focul, se adauga couscousul - 200 g (se masoara cu aceeasi cana cu care s-a masurat si apa).


Se adauga sare, se amesteca si se lasa acoperit pana couscousul absoarbe toata apa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de vita cu garnitura de cous cous" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Rocsi 1

03.03.2017, 18:57

dantes 1

04.03.2017, 09:59

Buna!

kytz 1

04.03.2017, 11:02

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

5592 puncte

Lau

Lau 9

4159 puncte

Constelatialeu

3711 puncte

RODIMUR

2956 puncte

Rocsi

2904 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare de masline si carne de vitel

de Bunica 7

la 13:53

Preanici, sau turtite dulci basarabene

de RODIMUR 7

ieri la 21:48

Portokalopita - placinta greceasca cu portocale si iaurt

de oanapl 6

ieri la 21:10

Salata de cartofi cu ardei kapia copti

de Rocsi 9

pe 26.09 la 20:32

Omleta cu spanac si mozzarella

de RODIMUR 7

pe 26.09 la 20:29

RETETA RECOMANDATA
Platou haiducesc pt. Bucataras(i)