Friptura de vita la minut

de InvatsaBucataresccom in Vita, 14 Noi 2014 | 8817 vizualizari

 

Cred ca este una dintre cele mai usoare si rapide cine pe care le puteti pregati!

 

INGREDIENTE

  • 400 grame de vita ( felii subtiri)
  • 300 grame rosii cherry
  • 2 lingura ulei masline
  • 1/2 lamaie
  • 1 lingurita salvie
  • o lingura busuioc taiat marunt
  • sare si piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de vita la minut:

Feliile de vita le bateti cu un ciocan de snitel, dupa care le acoperiti cu sare, piper salvie si o lingura de ulei de masline. Le acoperiti uniform si le lasati 10 minute la macerat. Incingeti bine o tigaie grill si puneti feliile de vita pe el, nu mai mult de 30-40 secunde pe fiecare parte. Intr-o tigaie la foc tare, puneti uleiul de masline si rosiile taiate pe jumatate.

Dupa 1 minut puneti zeama de lamaie si busuicul tocat, amestecati de 2-3 ori si luati de pe foc! Gata! :)

Nota: Aveti grija ca tigaia grill sa fie foarte bine incinsa, si nu lasati carnea mai mult de 40 de secunde!

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de vita la minut" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (11)

marcela1979 1

15.11.2014, 05:54

Oana 1

19.11.2014, 16:08

Ce bine arata!!

tanyapatap 1

24.11.2014, 21:18

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Vita la cuptor cu cartofi