Friptura de vita la minut

de InvatsaBucataresccom in Vita, 14 Noi 2014 | 3255 vizualizari

 

Cred ca este una dintre cele mai usoare si rapide cine pe care le puteti pregati!

 

INGREDIENTE

  • 400 grame de vita ( felii subtiri)
  • 300 grame rosii cherry
  • 2 lingura ulei masline
  • 1/2 lamaie
  • 1 lingurita salvie
  • o lingura busuioc taiat marunt
  • sare si piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de vita la minut:

Feliile de vita le bateti cu un ciocan de snitel, dupa care le acoperiti cu sare, piper salvie si o lingura de ulei de masline. Le acoperiti uniform si le lasati 10 minute la macerat. Incingeti bine o tigaie grill si puneti feliile de vita pe el, nu mai mult de 30-40 secunde pe fiecare parte. Intr-o tigaie la foc tare, puneti uleiul de masline si rosiile taiate pe jumatate.


Dupa 1 minut puneti zeama de lamaie si busuicul tocat, amestecati de 2-3 ori si luati de pe foc! Gata! :)


Nota: Aveti grija ca tigaia grill sa fie foarte bine incinsa, si nu lasati carnea mai mult de 40 de secunde!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de vita la minut" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 33 %
299.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

marcela1979 1

15.11.2014, 05:54

Oana 1

19.11.2014, 16:08

Ce bine arata!!

tanyapatap 1

24.11.2014, 21:18

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Supa cu zdrente-"Provocarea GastroArt"

de abetina 3

ieri la 22:19

Spice de grau cu carnaciori si cascaval

de Ancutsa 5

ieri la 21:19

Tarte si rozete cu branza, ierburi si marar

de Ancutsa 5

ieri la 21:11

Aripioare lipicioase cu cartofi

ieri la 19:53

Chiftele de vara cu ierburi de gradina

de Ancutsa 5

ieri la 19:47

RETETA RECOMANDATA
Friptura de vita marinata, cu sos de ceapa si ardei kapia