Friptura de vita la minut

de InvatsaBucataresccom in Vita, 14 Noi 2014 | 8699 vizualizari

 

Cred ca este una dintre cele mai usoare si rapide cine pe care le puteti pregati!

 

INGREDIENTE

  • 400 grame de vita ( felii subtiri)
  • 300 grame rosii cherry
  • 2 lingura ulei masline
  • 1/2 lamaie
  • 1 lingurita salvie
  • o lingura busuioc taiat marunt
  • sare si piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de vita la minut:

Feliile de vita le bateti cu un ciocan de snitel, dupa care le acoperiti cu sare, piper salvie si o lingura de ulei de masline. Le acoperiti uniform si le lasati 10 minute la macerat. Incingeti bine o tigaie grill si puneti feliile de vita pe el, nu mai mult de 30-40 secunde pe fiecare parte. Intr-o tigaie la foc tare, puneti uleiul de masline si rosiile taiate pe jumatate.

Dupa 1 minut puneti zeama de lamaie si busuicul tocat, amestecati de 2-3 ori si luati de pe foc! Gata! :)

Nota: Aveti grija ca tigaia grill sa fie foarte bine incinsa, si nu lasati carnea mai mult de 40 de secunde!

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de vita la minut" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftelute in sos de rosii, o reteta gustoasa si rapida

de laura_n 7

ieri la 20:19

Snitel pane din piept de pui cu parmeza

de Caty 2

ieri la 14:16

Cotlet de miel preparat la cuptor sau la gratar

ieri la 12:15

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Friptura de vita marinata, cu sos de ceapa si ardei kapia