Friptura de vita la minut

de InvatsaBucataresccom in Vita, 14 Noi 2014 | 2888 vizualizari

 

Cred ca este una dintre cele mai usoare si rapide cine pe care le puteti pregati!

 

INGREDIENTE

  • 400 grame de vita ( felii subtiri)
  • 300 grame rosii cherry
  • 2 lingura ulei masline
  • 1/2 lamaie
  • 1 lingurita salvie
  • o lingura busuioc taiat marunt
  • sare si piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de vita la minut:

Feliile de vita le bateti cu un ciocan de snitel, dupa care le acoperiti cu sare, piper salvie si o lingura de ulei de masline. Le acoperiti uniform si le lasati 10 minute la macerat. Incingeti bine o tigaie grill si puneti feliile de vita pe el, nu mai mult de 30-40 secunde pe fiecare parte. Intr-o tigaie la foc tare, puneti uleiul de masline si rosiile taiate pe jumatate.


Dupa 1 minut puneti zeama de lamaie si busuicul tocat, amestecati de 2-3 ori si luati de pe foc! Gata! :)


Nota: Aveti grija ca tigaia grill sa fie foarte bine incinsa, si nu lasati carnea mai mult de 40 de secunde!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de vita la minut" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

marcela1979 1

15.11.2014, 05:54

Oana 1

19.11.2014, 16:08

Ce bine arata!!

tanyapatap 1

24.11.2014, 21:18

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Friptura frageda de vita la cuptor