Friptura de vitel in vas roman cu legume la cuptor

de mamaieelena in Vita, 6 Noi 2010 | 13788 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpa de vitel(pulpa din fata)
  • 3 morcovi mai mari
  • 5-6 cartofi potriviti
  • 1 ceapa
  • 3-4 catei de usturoi
  • 2-3 linguri de ulei
  • 250ml vin sec
  • sare,piper,cimbru
  • boia de ardei dulce
  • 200gr ciperci proaspete
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de vitel in vas roman cu legume la cuptor:

Se spala carnea si se asezoneaza apoi se leaga cu ata pt friptura,

legumele se curata si se taie putin mai mari iar ceapa se taie in 4 bucati.

Mai intai se pun morcovii care au fost taiati fasii lungi si dupa aceea se aseaza carnea iar de jur imprejur se pun celelalte legume

 se toarna uleiul si vinul dupa care se pun la cuptor pentru o ora.

Alaturi se poate servi cu salata de ardei capia copti.

Pofta mare,

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de vitel in vas roman cu legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

mamaieelena 1

07.11.2010, 23:32

intotdeauna jolygina cu multa dragoste

vanilla 1

09.11.2010, 17:38

o fripturica de vitel nu refuz niciodata!!!

MIUTA 1

11.11.2010, 14:11

Ce bunatate....

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
File de vita a la grill,cu garnitura de ciuperci si masline