Arrosto cu fistic

de ianculubita in Vita, 10 Mar 2013 | 1437 vizualizari

 

Reteta o am din Italia si arrosto inseamna prajit,fript;
In Italia cand auzi de arrosto,nu inseamna nimic alta ceva decat paine prajita sau carne fripta sau prajita;va recomand reteta,este delicioasa.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg muschi de vitel
  • 150 g fistic
  • 3 catei de usturoi
  • 50 g unt
  • 1 lingura faina
  • 1 lingurita cimbru
  • 1 cutie lapte de cocos
  • 50 ml ulei
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Arrosto cu fistic:

Prajim muschiul in ulei pe toate partie, adaugam in vas sare, piper, usturoiul intreg, apa cat sa-l cuprinda si lasam la foc mic acoperit 1-2 ore. Dupa ce carnea este fiarta, o scoatem pe o farfurie, o acoperim si o lasam la cald.


In alta tigaie topim untul, adaugam faina, dupa ce s-a strans, o desfacem cu laptele de cocos, adaugam fisticul, dupa cateva minute oprim focul, dam totul la blender, adaugam cimbru, potrivim de gust, apoi servim pe farfurie carnea feliata, cu sos deasupra.

 

TIPS-URI

1

sosul daca este prea gros il mai subtiem cu zeama de la carne

Daca ti-a placut reteta noastra "Arrosto cu fistic" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

Rocsi 1

10.03.2013, 12:17

Ce combinatie!

mamaieelena 1

10.03.2013, 13:34

cred ca e gustos

Bya Ralu 1

13.03.2013, 20:41

delicios

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saleuri cu cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 22:30

Penne la cuptor cu piept de pui și mozzarella

de Meea 4

ieri la 19:14

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 23:50

Salata de fasole verde fideluta cu iaurt cremos

pe 19.07 la 23:47

Pilaf cu legume

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 22:46

RETETA RECOMANDATA
Friptura de vita in sos de vin rosu