Arrosto cu fistic

de ianculubita in Vita, 10 Mar 2013 | 1586 vizualizari

 

Reteta o am din Italia si arrosto inseamna prajit,fript;
In Italia cand auzi de arrosto,nu inseamna nimic alta ceva decat paine prajita sau carne fripta sau prajita;va recomand reteta,este delicioasa.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg muschi de vitel
  • 150 g fistic
  • 3 catei de usturoi
  • 50 g unt
  • 1 lingura faina
  • 1 lingurita cimbru
  • 1 cutie lapte de cocos
  • 50 ml ulei
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Arrosto cu fistic:

Prajim muschiul in ulei pe toate partie, adaugam in vas sare, piper, usturoiul intreg, apa cat sa-l cuprinda si lasam la foc mic acoperit 1-2 ore. Dupa ce carnea este fiarta, o scoatem pe o farfurie, o acoperim si o lasam la cald.


In alta tigaie topim untul, adaugam faina, dupa ce s-a strans, o desfacem cu laptele de cocos, adaugam fisticul, dupa cateva minute oprim focul, dam totul la blender, adaugam cimbru, potrivim de gust, apoi servim pe farfurie carnea feliata, cu sos deasupra.

 

TIPS-URI

1

sosul daca este prea gros il mai subtiem cu zeama de la carne

Daca ti-a placut reteta noastra "Arrosto cu fistic" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

Rocsi 1

10.03.2013, 12:17

Ce combinatie!

mamaieelena 1

10.03.2013, 13:34

cred ca e gustos

Bya Ralu 1

13.03.2013, 20:41

delicios

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa de pui cu galuste
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
Chiftele in aluat de cartofi