Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Am facut Friptura de oua,acum vin cu aceasta friptura foarte foarte buna!!
Carnea tocata o amestecam bine cu crema de branza, ouale, pesmetul si o lasam 15 minute sa se odihneasca. Adaugam apoi ceapa tocata fin sau data pe razatoare, usturoiul pisat, sare, piper, 1 lingura maghiran si pasta de ardei. Omogenizam bine compozitia, o punem intr-o forma unsa cu ulei, dam forma unei franzele, acoperim forma cu folie de aluminiu, o intepam din loc in loc sa se rumeneasca. Inainte de a o scoate punem deasupra cascavalul ras apoi servim pe farfurie friptura feliata cu sote de legume sau orice alta garnitura preferata. Eu am folosit cartofi la cuptor cu rozmarin.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult