Tocanita cu pipote de curcan

de -Licurici- in Curcan, 17 Iun 2015 | 945 vizualizari

 

Am avut pofta de un sos de rosii cu ceapa multa si m-am gandit ca ar merge foarte bine cu pipotele care le aveam in congelator.

 

INGREDIENTE

  • 500 g pipote de curcan
  • 2 cepe
  • 8 rosii coapte
  • 6 catei de usturoi
  • condimente (sare, piper, mic de ierburi aromatice, curry, fulgi de chilli)
  • marar, patrunjel
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita cu pipote de curcan:


  • Am spalat pipotele, apoi le-am taiat in bucati mai mici (sa se fiarba mai bine).

  • Rosiile le-am curatat de coaja, apoi le-am taiat bucatele mici si am pastrat sucul care l-au lasat.

  • Ceapa si usturoiul le-am tocat marunt.

  • Am pus o cratita pe foc cu putin ulei, am adaugat pipotele, le-am lasat sa se prajeasca cam 5 min, dupa care am pus un pahar cu apa si le-am lasat sa fiarba 40 min, pana a scazut apa.

  • Dupa 40 min, am adaugat ceapa si usturoiul, le-am lasat sa se caleasca putin, apoi am adaugat rosiile si condimentele.

  • Le-am mai lasat inca 40 de min pe foc.

  • la sfarsit, am adaugat marar si patrunjel.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita cu pipote de curcan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Bya Ralu 1

18.06.2015, 11:07

ce bun

mirela0911 1

18.06.2015, 14:20

Cred ca a iesit tare buna!

-Licurici- 1

19.06.2015, 08:46

Foarte buna a fost, s-a terminat imediat

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Friptura de curcan la tava