Snitel de curcan cu mustar si hrean

de mihaelar63 in Curcan, 17 Aug 2015 | 1788 vizualizari

 

Asezonarea cu condimente a luat nastere din dorinta de a schimba gustul vesnicului snitel. Am dorit ceva usor picant. In ultima vacanta am servit un snitel astfel prezentat, doar ca in loc de salata verde era rucola .

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne piept curcan
  • 2 linguri mustar de Dijon
  • 2 linguri pasta hrean in otet
  • 100 gr faina alba
  • 100 gr faina malai
  • 3 oua
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit
  • salata verde creata
  • rosii cherry
  • zeama lamaie
  • ulei masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel de curcan cu mustar si hrean:

  1. Carnea de curcan se feliaza si se bate usor cu batatorul de snitele.
  2. Fiecare felie de carne se sareaza, se pipareaza si se unge cu pasta de hrean si mustar pe ambele parti .
  3. Puneti tigaia cu ulei la incins.
  4. Bateti spuma ouale impreuna cu putina sare .
  5. Amestecati faina alba cu cea de malai.
  6. Dati fiecare bucata de carne prin amestecul de faina , scuturati si prajiti pe ambele parti in uleiul incins pana devine aurie .
  7. Scoteti snitelul pe un platou tapetat cu servetel pentru a absorbi exesul de ulei.
  8. Spalati salata verde si o taiati fasiute. Asezonati salata cu zeama de lamaie si ulei de masline .
  9. Serviti snitelele impreuna cu salata verde si rosii cherry .
 

TIPS-URI

1

Uleiul trebuie sa fie bine incins cand puneti carnea la prajit .

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel de curcan cu mustar si hrean" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

Catalina L 1

18.08.2015, 21:01

foarte bun

Rocsi 1

18.08.2015, 21:32

Hei, vreau si eu sa gust!

Panacris 1

19.08.2015, 22:50

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mihaelar63

9130 puncte

RODIMUR

7390 puncte

Rocsi

6240 puncte

Lau

Lau 9

5730 puncte

Satisfyyourcravings

5250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide
RETETA RECOMANDATA
Pulpa de curcan la cuptor