Snitel de curcan cu mustar si hrean

de mihaelar63 in Curcan, 17 Aug 2015 | 2599 vizualizari

 

Asezonarea cu condimente a luat nastere din dorinta de a schimba gustul vesnicului snitel. Am dorit ceva usor picant. In ultima vacanta am servit un snitel astfel prezentat, doar ca in loc de salata verde era rucola .

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne piept curcan
  • 2 linguri mustar de Dijon
  • 2 linguri pasta hrean in otet
  • 100 gr faina alba
  • 100 gr faina malai
  • 3 oua
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit
  • salata verde creata
  • rosii cherry
  • zeama lamaie
  • ulei masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel de curcan cu mustar si hrean:


  1. Carnea de curcan se feliaza si se bate usor cu batatorul de snitele.

  2. Fiecare felie de carne se sareaza, se pipareaza si se unge cu pasta de hrean si mustar pe ambele parti .

  3. Puneti tigaia cu ulei la incins.

  4. Bateti spuma ouale impreuna cu putina sare .

  5. Amestecati faina alba cu cea de malai.

  6. Dati fiecare bucata de carne prin amestecul de faina , scuturati si prajiti pe ambele parti in uleiul incins pana devine aurie .

  7. Scoteti snitelul pe un platou tapetat cu servetel pentru a absorbi exesul de ulei.

  8. Spalati salata verde si o taiati fasiute. Asezonati salata cu zeama de lamaie si ulei de masline .

  9. Serviti snitelele impreuna cu salata verde si rosii cherry .

TIPS-URI

1

Uleiul trebuie sa fie bine incins cand puneti carnea la prajit .

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel de curcan cu mustar si hrean" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

Catalina L 1

18.08.2015, 21:01

foarte bun

Rocsi 1

18.08.2015, 21:32

Hei, vreau si eu sa gust!

Panacris 1

19.08.2015, 22:50

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

katty

9600 puncte

MotanLaOale

6821 puncte

indrea_ms

4550 puncte

Rocsi

4514 puncte

Panacris

4121 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crema de mascarpone cu fructe, la pahar

de RODIMUR 7

pe 06.08 la 22:51

Tocana de legume

pe 04.08 la 22:08

Balmos

pe 04.08 la 20:19

Paste cu hribi si sos alb

de Rocsi 9

pe 04.08 la 18:58

Salata de vara cu branza feta

pe 02.08 la 22:37

RETETA RECOMANDATA
Broccoli, conopida, curcan :)