Meatloaf

de irena in Curcan, 2 Mar 2012 | 4675 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne tocata curcan,
  • 1 ceapa,
  • 2 catei usturoi,
  • 100 gr orez fiert,
  • 150 gr cascaval ras,
  • marar,
  • patrunjel verde,
  • 1 ou,
  • sare,
  • piper,
  • 75 ml smantana.
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Meatloaf:

Amestec carnea cu ceapa si usturoiul tocate,orezul fiert si scurs,100 gr cascaval,marar,patrunjel,1 ou,sare si piper,apoi rastorn compozitia intr o tava termorezistenta ,torn deasupra smantana si 50 gr cascaval ras.Coc in cuptor ptr 25- 30 min,la 180 C.


Servesc cu piure si salata de ardei copti sau gogosari si castraveti murati.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Meatloaf" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei

Clipper 41mm W/Beard

- 33 %
299.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (32)

irena 1

07.03.2012, 21:50

Va multumesc!

MMB 1

08.03.2012, 06:41

A facut cineva reteta asta de fapt??? Eu nu spun ca n-o fi buna dar deja a trecut aproape o ora si e tot in cuptor plina cu sucurile ce s-au scurs de la carne, ceapa...Stiu ca de obicei cand se face ceva cu carne la cuptor, se prajeste putin inainte...

irena 1

08.03.2012, 09:17

Dupa cum se vede din fotografii ,eu am facut aceasta reteta.
Daca e nevoie coci preparatul inca 10 min fata de timpul recomandat in reteta.Trebuie sa tii cont de faptul ca,orezul inca mai absoarbe apa si dupa ce s a terminat coacerea.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Paste cu peste si mozzarella
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu carne si aluat fraged