Friptura marinata

de Bia27 in Porc, 16 Mar 2013 | 1461 vizualizari

 

Imi place sa prepar carnea cu cat mai multe condimente,rezultatul final fiind unul desavarsit.Data viitoare vreau sa mai adaug si putin oregano :).Friptura am servit-o langa garnitura de cartofi natur,amestecati cu putin ulei ,iar deasupra am pus sos de pe friptura,asa ne place noua,cat mai mult sos la orice mancarica :))!

 

INGREDIENTE

  • 400 g cotlet porc
  • 4 bucatele usturoi
  • rozmarin macinat
  • cimbru
  • boia de ardei dulce
  • sare,piper
  • lingurita vegeta
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura marinata:

Taiem cotletul in felii medii.Ungem fiecare felie cu ulei dupa care le presaram cu rozmarin ,cimbru,sare,piper si boia de ardei dulce.Le asezam intr-o tigaie inalta(in cazul meu) sau o oala in care am pus 2-3 linguri de ulei,asezam intre ele bucatile de usturoi taiate in jumatati ,acoperim cu un capac si lasam tigaia ,oala, peste noapte la frigider.


A doua zi punem oala pe foc,acoperind cu apa bucatile de carne.Lasam sa fiarba sub capac la foc mediu,adaugand apa de cate ori este nevoie pt a le acoperi.Spre final cand carnea este aproape fiarta,nu mai adaugam apa si lasam sa scada putin pt a se forma sosul.La final adaugam lingurita de vegeta,mai lasam sa dea un clocot si oprim focul.


Se serveste langa ce garnitura doriti.Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Carnea se poate lasa la marinat si de dimineata pana spre seara cand pregatiti cina.

2

Aromele se patrund foarte bine in carne ,friptura avand un gust deosebit!

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura marinata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei

Fierbator Style White

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

merisor 1

17.03.2013, 07:26

E tare buna marinata si mie imi place asa!

Zamfira 1

17.03.2013, 08:21

exceptionala!!!!!!

Bia27 1

17.03.2013, 09:12

multumesc doamnelor!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tarta cu branzeturi grecesti
  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Black Friday Oster Romania
RETETA RECOMANDATA
Tocanita piperata de purcel