Friptura mixta de porc la cuptor

de ala_oancea in Porc, 6 Iul 2009 | 19030 vizualizari

 

Yammy ... ce bun a fost !

 

INGREDIENTE

  • 2 cotlete marinate
  • 2 cefe marinata
  • 2 bucati costita marinata
  • 1 kg cartofi noi
  • 2 cepe
  • 100 gr mazare congelata
  • rosii cherry
  • ulei de masline
  • sare, piper, boia
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura mixta de porc la cuptor:

Carnea de porc am luat-o de la Kaufland gata marinata. Imi place tare mult gustul.
Se aseaza carnea pe grilajul de la coptor. Se aseaza in tava cartofii si ceapa taiata rondele. Se stropesc cu ulei de masline si se condimenteaza. Se baga la cuptor, carnea sus, tava cu cartofii jos. Cand carnea este aproape gata, se adauga in tava mazarea si rosiile cherry si se mai lasa la cuptor vreo 10 minute.

Am servit cu sos de smantana cu usturoi si vin prosecco rosu :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura mixta de porc la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Saslik